Søker du frakt?

Det være seg i europeiske land, Russland, Sentral-Asia, Midtøsten eller Nord-Afrika - vi har alltid transporter! Dra nytte av vårt omfattende tilbud om fullbiltransport.


I LOADS TODAY tilbys daglig frakt over hele Europa (komplettlast) for optimal bruk av dine ledige lastekapasiteter. Du kan sjekke våre lasttilbud gratis, og få informasjon om de rutene du ønsker via e-post, enkelt og praktisk (Abonnement).

Her ser du alle fordelene med frakbørsen vår:

Fraktbørsen LOADS TODAY Fraktbørsen LOADS TODAY
  • GRATIS tilgang til Europas største lasttilbud
  • Daglige lastetilbud via e-post
  • Nettkonto - så du alltid har oversikt over regningene dine
  • Fordringene dine betales raskt og sikkert
  • Vi snakker med deg og dine sjåfører på deres eget språk

Bruk LOADS TODAY - plattformen for transportforetak i hele Europa!

Registrer deg nå - kostnadsfritt og uforpliktende - og optimaliser utnyttingen av bilene dine (du mottar straks informajson og passord)!


Det er ikke nødvendig å installere programvare. LKW WALTERs fraktbørs er tilgjengelig på nettet hele døgnet!


Hyppig stilte spørsmål om fraktbørsen LOADS TODAY

Europas største tilbud av komplette lass Europas største tilbud av komplette lass

Hvordan finner jeg en passende frakt?

Du kan på egen hånd søke etter frakt i hele Europa (f.eks. Østerrike, Tsjekkia, Spania, Ungarn, Italia, Estland, Finnland), Russland, Sentral-Asia, Nord-Afrika og Midtøsten. Du velger passende last for bilen din og søker om den på nettet.


Du får transportoppdrag på nettet via fraktbørsen. For alle gjennomførte oppdrag får du naturligvis også en oversikt, inkl. regninger.

Aktuelle lass fra hele Europa Aktuelle lass fra hele Europa

Hvordan kan jeg optimere utnyttelsen av mine ledige lasterom?

I tillegg til frakt som legges ut på transportbørsen, kan du også registrere dine tomme lastebiler i hele Europa hos oss. Uansett hvor de for tiden befinner seg - i Norge, Kroatia, Marokko eller andre steder. Det er fordelen med å samarbeide med en internasjonal spedisjon som LKW WALTER!

Registrer tomme lastebiler
LOADS TODAY app LOADS TODAY app

Kan jeg også søke mobilt etter en last?

LOADS TODAY - den ledende, europeiske fraktbørsen for komplettlaster (FTL) - er også tilgjengelig som gratis app. Slik har du også døgnet rundt mobil tilgang til de mest aktuelle fraktene!

LOADS TODAY app
Transportmanager Medarbeiderne våre snakker over 35 språk

Hvilken funksjon har dine transport managere?

Våre meget godt kvalifiserte transport managere organiserer lastebiltransporter over hele Europa, slik at vi også kan utnytte dine frakte- og lasterom optimalt. Alle frakttilbud for kjøretøyene dine sjekkes av oss, og alle transporter planlegges nøye.

Uansett om du søker etter en frakt i Tyskland, Frankrike, Belgia, Danmark eller østover, for eksempel i Polen, Romania, Bulgaria eller Russland. På fraktbørsen vår finner du alltid en passende frakt for kjøretøyet ditt. Som fraktfører vil det lønne seg for deg å samarbeide med oss, for vi er eksperter innen logistikk!

Videre informasjoner:

^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta