Spedisjon LKW WALTER er en internasjonal transportorganisasjon som spesialiserer seg på Fullbiltransport på vei og i kombinert trafikk.

Gode grunner som taler for LKW WALTER

  • Med oss har dere en speditør for transporter i hele Europa og til og fra Russland, Sentral-Asia, Midtøsten og Nord-Afrika.
  • Vi tilbyr personlig og kompetent hjelp på alle europeiske språk - transportlogistikk på toppnivå.
  • Intelligente progammer for transportplanlegging og telematikksystemer gjør at vi transporterer effektivt og miløjvennlig.

Er du interessert i mer informasjon?

Velg et av områdene her for å få vite mer om hva den internasjonale spedisjonen LKW WALTER kan tilby dere:

For oppdragsgivere

Få fordelene et partnerskap med LKW WALTER kan gi dere og hent inn mer informasjon om hvordan varene dine kan hentes overalt i Europa!


Jeg trenger å transportere noe


Forespørsel

For transportpartnere

Bli en del av et sterkt nettverk av utvalgte transportpartnere hos en ansett spedisjon som LKW WALTER!Jeg vil gjerne kjøre for LKW WALTER


Registrering
^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta