Her informerer vi om hvordan LKW WALTER Internationale Transportorganisation AG, Industriezentrum NÖ-Süd, Straße 14, A - 2355 Wiener Neudorf, datenschutz@walter-group.com og alle tilhørende konsernforetak („WALTER GROUP“, „vi“), behandler personrelaterte opplysninger. Du finner en oversikt over de viktigste foretakene i konsernet som denne informasjonen gjelder for her.

WALTER GROUP er ansvarlig for å verne om personopplysningene dine og å følge alle opp rettsforskrifter om beskyttelse, korrekt behandling, hemmelighold av persondata og generell datasikkerhet.

Forklaringene nedenfor er generelle og omfatter all behandling av personopplysninger innen WALTER GROUP. Det innebærer at noen av opplysningene ikke er direkte relevante for deg personlig.
^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta