Rating Certificate | D&B

Dun & Bradstreet, verdens ledende leverandør av B2B økonomiske rapporter gir LKW WALTER den beste kredittvurderingen (5A1).

Kredittvurderingssertifikat | Creditreform

Kredittopplysningsselskapet Creditreform gir også LKW WALTER en utmerket kredittvurdering (100).

ISO 9001 | LRQA

Vi iverksetter, styrer og forbedrer kontinuerlig våre prosesser i samsvar med internasjonale kvalitetssikringssystemer ifølge ISO 9001 for å oppnå enda mer tilfredse kunder.

ISO 14001 | LRQA

LKW WALTER har som målsetting at all virksomhet i bedrfiten skal belaste miljøet i så liten grad som mulig. For å oppnå dette har vi innført et sertifisert miljøstyringssystem i tråd med ISO 14001:2004.

SQAS Attestation | CEFIC

"Safety and Quality Assessment for Sustainability" har til formål å vurdere kvaliteten, sikkerheten og miljøtoleransen til logistikkleverandører.

HACCP | LRQA

Managementsystemet vårt er sertifisert iht. HACCP (Hazard Analyses and Critical Control Points) og sikrer næringsmiddelkvalitet og hygieniske forhold.

CSR og bærekraft | EcoVadis

EcoVadis er en internasjonal plattform for foretak som engasjerer seg innen områdene sosialt ansvar (CSR) og bærekraft. Den observerer og evaluerer ytelsene til medlemmene sine. LKW WALTER ble utmerket med "Gold Recognition Level".

Responsible Care Certificate | ECTA

Et verdensomspennende, frivillig initiativ fra den kjemiske industrien for å forbedre helse-, sikkerhets- og miljøsituasjonen gjennom strenge egenkontroller.

Business Superbrand Austria

I over 20 år har Superbrands vurdert de beste merkevarene i mer enn 80 land. Utvalgskriteriene er popularitet, image, merkebygging og innovasjonsvilje.

Strøm fra vannkraft | Wien Energie

Allerede i dag er vann den viktigste kilden til fornybar energi. WALTER GROUP får 100 % av sin strøm fra vannkraft, og støtter slik en bærekraftig energiutvinning.

Videre informasjoner:

^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta