De språkmektige transportlederne våre organiserer lasting og lossing av godset ditt overalt i landet. Enten det er i Tashkent, Samarkand, Bukhara eller Urgench.

Spedisjonen LKW WALTER - din Europa-transportør - organiserer dine lastebiltransporter (komplettlast) fra hele Usbekistan og til alle europeiske land, og vice versa. Vi arbeider pålitelig, individuelt og kostnadseffektivt. Utnytt den intelligente logistikken på høyeste nivå.
Kart over Usbeksitan Kart over Usbeksitan

Fordelene LKW WALTER gir deg

  • Sentral fraktmegling for hele Europa
  • Vi snakker alle europeiske språk
  • Rask vareovertagelse i hele Europa
  • Ingen kjøreforbud om natten, i helger eller på helligdager

De 10 beste rutene våre på det usbekiske markedet

De viktigste Usbekistan-rutene (import/eksport) for fullbiltransporter (FTL) er:
Østerrike, Slovakia, Italia, Polen, Ungarn, Luxemburg, Frankrike, Tsjekkia, Montenegro, Tyskland.
LKW WALTER organiserer også daglige avganger til alle andre europeiske land!

Få et tilbud på Usbekistan-transporter!

Be om et uforpliktende tilbud på lastebiltransporter til eller fra Usbekistan allerede i dag. Fyll ut skjemaet så fullstendig som mulig for å motta kontaktopplysningene til din personlige kontakt. Han eller hun kontakter deg innen fire timer (MA-FR fra kl. 8.00 til kl. 17.00).
Klikk her for å motta et uforpliktende tilbud i løpet av de neste 4 timene.

LKW WALTER - din spedisjon for lastebiltransporter Usbekistan > her finner du mer informasjon:

Lasting av pallegods Lasting av pallegods

Hva transporterer LKW WALTER?

LKW WALTERs kjernevirksomhet er organisering av fullbiltransporter, på vei og i kombinert trafikk. Tyngdepunktet ligger på ikke-farlig, pakket gods fra bransjene forbruksvarer, tre og papir, kjemi, metall, automobil og elektronikk
Businessmøte hos LKW WALTER Businessmøte hos LKW WALTER

Hvor fleksibelt kan LKW WALTER reagere?

Kommunikasjonsveiene hos LKW WALTER er korte. Alle beslutninger fattes raskt og tilpasset situasjonen. Hos LKW WALTER sitter key account managers, salgsledelsen og transportledelsen under samme tak. Og vi er i daglig kontakt med kundene våre, sjåførene og med laste- og lossestedene.
Kart over Øst-Europa Kart over Øst-Europa

Hvor mye erfaring har LKW WALTER med Øst-Europa?

Velg LKW WALTER og stol på Europas ledende leverandør av fullbiltransporter. Vi har over 60 års erfaring med logistikk i Øst-Europa og behersker språkene der. Begge deler er en fordel for deg i alle delene av transportoppdraget - fra bestilling til lossing.
Tollskilt Tollskilt

Hvordan organiserer LKW WALTER fortollingen?

Fortollingen løser LKW WALTER enkelt og effektivt. Vi har egne tollagenter i alle viktige havner og på de mest frekventerte grenseovergangene.

Flere spørsmål?
Usbekistan-spesialistene våre står gjerne til rådighet:

Har du spørsmål, ønsker du nærmere informasjon eller har du spesielle krav? Fyll ut kontaktformularet, så mottar du straks kontaktopplysningene til din personlige kontaktperson.
Usbekistan-spesialistene våre informerer deg gjerne!
Her finner du flere spørsmål/svar angående spedisjon:
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta