Med mye erfaring og lokalkunnskap avvikler vi transportene dine overalt i landet. Enten det er i Kiew, Odessa, Czernowitz eller Charkiw.

Spedisjonen LKW WALTER - din Europa-transportør - organiserer dine lastebiltransporter (komplettlast) fra hele Ukraina og til alle europeiske land, og vice versa. Vi kommuniserer på alle språk i Vest- og Øst-Europa. I tillegg garanterer vi konkurransedyktige fraktrater og en rekke andre fordeler.
Kart over Ukraina Kart over Ukraina

Fordelene LKW WALTER gir deg

  • Beste transittider
  • Våre Transport Managers overvåker transportforløpet nøye
  • Vi snakker også alle språkene til dine forretningsforbindelser
  • Mer enn 60 års erfaring med østeuropatransport

De 10 beste rutene våre på det ukrainske markedet

De viktigste Ukraina-rutene (import/eksport) for fullbiltransporter (FTL) er:
Tyskland, Italia, Polen, Slovakia, Østerrike, Ungarn, Nederland, Belgia, Spania, Storbritannia.
LKW WALTER organiserer også daglige avganger til alle andre europeiske land!

Få et tilbud på Ukraina-transporter!

Be om et uforpliktende tilbud på lastebiltransporter til eller fra Ukraina allerede i dag. Fyll ut skjemaet så fullstendig som mulig for å motta kontaktopplysningene til din personlige kontakt. Han eller hun kontakter deg innen fire timer (MA-FR fra kl. 8.00 til kl. 17.00).
Klikk her for å motta et uforpliktende tilbud i løpet av de neste 4 timene.

LKW WALTER - din spedisjon for lastebiltransporter Ukrania > her finner du mer informasjon:

Kart over Øst-Europa Kart over Øst-Europa

Hvor mye erfaring har LKW WALTER med Øst-Europa?

Velg LKW WALTER og stol på Europas ledende leverandør av fullbiltransporter. Vi har over 60 års erfaring med logistikk i Øst-Europa og behersker språkene der. Begge deler er en fordel for deg i alle delene av transportoppdraget - fra bestilling til lossing.
Businessmøte hos LKW WALTER Businessmøte hos LKW WALTER

Hvor fleksibelt kan LKW WALTER reagere?

Kommunikasjonsveiene hos LKW WALTER er korte. Alle beslutninger fattes raskt og tilpasset situasjonen. Hos LKW WALTER sitter key account managers, salgsledelsen og transportledelsen under samme tak. Og vi er i daglig kontakt med kundene våre, sjåførene og med laste- og lossestedene.
Terminaltraktor + semitrailer i havnen i Rostock Terminaltraktor + semitrailer i havnen i Rostock

Hvor stor er bilparken til LKW WALTER?

LKW WALTER har tilgang til et europeisk nettverk av transportpartnere, bestående av over 14.000 partnere som alle er omhyggelig valgt ut i samsvar med våre egne, høye kvalitetskrav. I tillegg til veitransport tilbyr vi kombinert trafikk der vi er en av de største aktørene med over 10.000 kranbare semitrailere.
Filialen i Kufstein Filialen i Kufstein

Hører LKW WALTER til et større konsern?

LKW WALTER er et østerriksk privatforetak (100 % famileeiendom) og hører med i WALTER GROUP. Foretaket ble grunnlagt i 1924 og har vært solid til stede i markedet i flere tiår. Dette er en partner du kan stole på; de internasjonale ratingagenturene har i mange år gitt oss 1A kredittverdighet.

Flere spørsmål?
Ukraina-spesialistene våre står gjerne til rådighet:

Har du spørsmål, ønsker du nærmere informasjon eller har du spesielle krav? Fyll ut kontaktformularet, så mottar du straks kontaktopplysningene til din personlige kontaktperson.
Ukraina-spesialistene våre informerer deg gjerne!
Her finner du flere spørsmål/svar angående spedisjon:
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta