Uansett om det skal være München, Hamburg eller Berlin eller et annet sted mellom Nordsjøen og Alpene; nettet vi har av transportpartnere dekker hele Tyskland.

Spedisjonen LKW WALTER - din Europa-transportør - organiserer dine lastebiltransporter (komplettlast) fra hele Tyskland og til alle europeiske land, og vice versa. I tillegg tilbyr vi deg også vår transportservice innad i Tyskland. På enkelte ruter tilbyr vi også kombinert trafikk.
Brandenburger Tor (Tyskland, Berlin) Brandenburger Tor (Tyskland, Berlin)

Fordelene LKW WALTER gir deg

  • Din spedisjon for nasjonale og internasjonale transporter
  • Topp moderne telematikksystemer muliggjør nøyaktig transportkontroll
  • Gjennom vårt omfangsrike nettverk for kombinert trafikk kan vi tilby miljøvennlige transportløsninger i Tyskland og mange andre europeiske land

De 10 beste rutene våre på det tyske markedet

De viktigste Tyskland-rutene (import/eksport) for fullbiltransporter (FTL) er:
Italia, Storbritannia, Frankrike, Sverige, Østerrike, Ungarn, Polen, Belgia, Slovakia, Nederland.
LKW WALTER organiserer også daglige avganger til alle andre europeiske land!

Få et tilbud på Tyskland-transporter!

Be om et uforpliktende tilbud på lastebiltransporter til eller fra Tyskland allerede i dag. Fyll ut skjemaet så fullstendig som mulig for å motta kontaktopplysningene til din personlige kontakt. Han eller hun kontakter deg innen fire timer (MA-FR fra kl. 8.00 til kl. 17.00).
Klikk her for å motta et uforpliktende tilbud i løpet av de neste 4 timene.

LKW WALTER - din spedisjon for lastebiltransporter Tyskland > her finner du mer informasjon:

LKW WALTER blokktog i Lorch (DE) LKW WALTER blokktog i Lorch (DE)

Hvor mye erfaring har LKW WALTER med kombinert trafikk?

LKW WALTER harsiden begynnelsen av 1980-årene arbeidet med innovative alternativer til den tradisjonelle veitransporten. Utbyggingen av det intermodale nettverket har gjort oss til en av de største aktørene innen europeisk kombinert trafikk.
Terminaltraktor + semitrailer i havnen i Rostock Terminaltraktor + semitrailer i havnen i Rostock

Hvor stor er bilparken til LKW WALTER?

LKW WALTER har tilgang til et europeisk nettverk av transportpartnere, bestående av over 14.000 partnere som alle er omhyggelig valgt ut i samsvar med våre egne, høye kvalitetskrav. I tillegg til veitransport tilbyr vi kombinert trafikk der vi er en av de største aktørene med over 10.000 kranbare semitrailere.
Medarbeiderne vår kommer fra flere enn 40 land Medarbeiderne vår kommer fra flere enn 40 land

Hvordan kommuniserer LKW WALTER med forretningspartnerne?

LKW WALTER legger stor vekt på kompetent og omfattende kundestøtte. Vi kommuniserer med deg og forretningspartnerne dine på det lokale språket. Med medarbeidere fra over 40 land er vi klare til innsats på alle relevante språk.
Kundeportalen CONNECT Kundeportalen CONNECT

Hvilke fordeler kan CONNECT gi meg?

I kundeportalen CONNECT avvikler du transportoppdragene dine på nettet. Det betyr at du med et museklikk kan hente tilbud, bestille og få en aktuell oversikt over løpende oppdrag. Gjennom CONNECT får du dessuten tilgang til mye annen, nyttig informajson fra oss.

Flere spørsmål?
Tyskland-spesialistene våre står gjerne til rådighet:

Har du spørsmål, ønsker du nærmere informasjon eller har du spesielle krav? Fyll ut kontaktformularet, så mottar du straks kontaktopplysningene til din personlige kontaktperson.
Tyskland-spesialistene våre informerer deg gjerne!
Her finner du flere spørsmål/svar angående spedisjon:
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta