Du kan stole på punktlig lasting og lossing av frakten din i Tunis, Hammamet, El Djem, Sfax, Djerba og overalt ellers i berbernes hjemland.

Spedisjonen LKW WALTER - din Europa-transportør - organiserer dine lastebiltransporter (komplettlast) fra hele Tunesia og til alle europeiske land, og vice versa. Selvfølgelig med akkreditivkonform dokumentasjon. På enkelte ruter tilbyr vi også kombinert trafikk.
Panorama over et kloster i Tunisia Panorama over et kloster i Tunisia

Fordelene LKW WALTER gir deg

  • Akkreditivkonform dokumentasjon (perfekt organisert fortolling)
  • Et nettverk at trygge parkeringsplasser i Marokko / Tunis og hele Europa
  • Kommunikasjon på fransk og på alle andre vest- og østeuropeiske språk, samt språkene i Midtøsten.
  • Konkurransedyktige fraktrater på grunn av optimal transportlogistikk
  • Transportkontroll ved GPS-overvåkning

De 10 beste rutene våre på det tunesiske markedet

De viktigste Tunisia-rutene (import/eksport) for fullbiltransporter (FTL) er:
Italia, Tyskland, Ungarn, Belgia, Portugal, Nederland, Østerrike, Romania, Spania, Polen.
LKW WALTER organiserer også daglige avganger til alle andre europeiske land!

Få et tilbud på Tunisia-transporter!

Be om et uforpliktende tilbud på lastebiltransporter til eller fra Tunisia allerede i dag. Fyll ut skjemaet så fullstendig som mulig for å motta kontaktopplysningene til din personlige kontakt. Han eller hun kontakter deg innen fire timer (MA-FR fra kl. 8.00 til kl. 17.00).
Klikk her for å motta et uforpliktende tilbud i løpet av de neste 4 timene.

LKW WALTER - din spedisjon for lastebiltransporter Tunisia > her finner du mer informasjon:

Medarbeiderne våre snakker over 35 språk Medarbeiderne våre snakker over 35 språk

Hvilke språk snakker man hos LKW WALTER?

LKW WALTER har medarbeidere fra over 40 nasjoner som forstår dine ønsker om gunstige fraktkostnader, rask ekspedisjon og optimale ledetider på mer enn 35 språk. Selvfølgelig snakker vi også de språkene som er relevante ved komplette lastebiltransporter til markedene i Midtøsten, Nord-Afrika, Sentral-Asia og Russland.
Utskipning til Nord-Afrika Utskipning til Nord-Afrika

Til Nord-Afrika som kombinert trafikk?

Både Marokko og Tunisia inngår i LKW WALTERs omfattende kombinert trafikk-nettverk. Vi transporterer varene dine fra alle økonomiske hotspots i Europa til havner i Spania eller Italia. Derfra går transporten videre med skip til Marokko og Tunisia. Stikkordet er Short Sea Shipping. Dine fordeler: Du unngår kø og kjøreforbud, får enkelt større lastekapasitet, moderne utstyr, GPS-sporing og mye mer.
Lastebilen overtas ved fergen (Marokko) Lastebilen overtas ved fergen (Marokko)

Til Marokko som kombinert trafikk?

Marokkos plassering ved Atlanterhavet og Middelhavet gjør kombinert trafikk til et gunstig transportalternativ. Vi bringer varer til havner i Spania og Italia fra alle de viktigste økonomiske sentrene i Europa. Derfra går transporten med skip til Marokko (Short Sea Shipping). Selvfølgelig avvikler vi også alle typer lastebiltransport fra Marokko til alle deler av Europa! Du drar nytte av stor lastekapasitet, nøyaktig transportkontroll med intelligente telematikksystemer, uproblematisk lasting med moderne utstyr og en rekke andre fordeler.
Tollskilt Tollskilt

Hvordan organiserer LKW WALTER fortollingen?

Fortollingen løser LKW WALTER enkelt og effektivt. Vi har egne tollagenter i alle viktige havner og på de mest frekventerte grenseovergangene.

Flere spørsmål?
Tunisia-spesialistene våre står gjerne til rådighet:

Har du spørsmål, ønsker du nærmere informasjon eller har du spesielle krav? Fyll ut kontaktformularet, så mottar du straks kontaktopplysningene til din personlige kontaktperson.
Tunisia-spesialistene våre informerer deg gjerne!
Her finner du flere spørsmål/svar angående spedisjon:
Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Med LKW WALTER også til nabolandene


^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta