Transportlederne våre organiserer lasting og lossing av varene dine i Dushanbe, Kuhjand eller Khorugh.

Spedisjonen LKW WALTER - din Europa-transportør - organiserer dine lastebiltransporter (komplettlast) fra hele Tadsjikistan og til alle europeiske land, og vice versa. Transportmanagerne våre garanterer deg effektiv og sikker avvikling av oppdragene dine. Inklusiv nøyaktig transportkontroll med GPS-overvåkning.
Kart over Tadsjikistan Kart over Tadsjikistan

Fordelene LKW WALTER gir deg

  • Din spedisjon for nasjonale og internasjonale transporter
  • Din spedisjon for lastebiltransporter i hele Europa
  • Konkurransedyktige fraktrater på grunn av optimal transportlogistikk

Få et tilbud på Tadsjikistan-transporter!

Be om et uforpliktende tilbud på lastebiltransporter til eller fra Tadsjikistan allerede i dag. Fyll ut skjemaet så fullstendig som mulig for å motta kontaktopplysningene til din personlige kontakt. Han eller hun kontakter deg innen fire timer (MA-FR fra kl. 8.00 til kl. 17.00).
Klikk her for å motta et uforpliktende tilbud i løpet av de neste 4 timene.

LKW WALTER - din spedisjon for lastebiltransporter Tadsjikistan > her finner du mer informasjon:

Kart over Øst-Europa Kart over Øst-Europa

Hvor mye erfaring har LKW WALTER med Øst-Europa?

Velg LKW WALTER og stol på Europas ledende leverandør av fullbiltransporter. Vi har over 60 års erfaring med logistikk i Øst-Europa og behersker språkene der. Begge deler er en fordel for deg i alle delene av transportoppdraget - fra bestilling til lossing.
Medarbeiderne vår kommer fra flere enn 40 land Medarbeiderne vår kommer fra flere enn 40 land

Hvordan kommuniserer LKW WALTER med forretningspartnerne?

LKW WALTER legger stor vekt på kompetent og omfattende kundestøtte. Vi kommuniserer med deg og forretningspartnerne dine på det lokale språket. Med medarbeidere fra over 40 land er vi klare til innsats på alle relevante språk.
Sjåføropplæring i Duisburg (Tyskland) Sjåføropplæring i Duisburg (Tyskland)

LKW WALTER for mer sikkerhet på veien?

Vi er en stor transportorganisasjon og sikkerheten på veien er svært viktig for oss. Derfor har vi utviklet et omfattende opplæringsprogram og en håndbok for sjåførene. Videre er vi aktive i europeiske arbeidsgrupper som bl.a. jobber for å bedre arbeidsforholdene for lastebilsjåførene og for standardisert lastsikring i Europa.
Høylager hos WALTER LAGER-BETRIEBE (Wiener Neudorf, AT) Høylager hos WALTER LAGER-BETRIEBE (Wiener Neudorf, AT)

Kan LKW WALTER tilby lagring?

Ja, i Wiener Neudorf tilbyr datterselskapet WALTER LAGER-BETRIEBE moderne høylagerplasser. Dette er en ideell partner for sentrallager- og outsourcing-løsninger. De utvikler lagerkonsepter som er skreddersydd til ditt firmas behov. Du finner mer om dette på www.walter-lager-betriebe.com.

Flere spørsmål?
Tadsjikistan-spesialistene våre står gjerne til rådighet:

Har du spørsmål, ønsker du nærmere informasjon eller har du spesielle krav? Fyll ut kontaktformularet, så mottar du straks kontaktopplysningene til din personlige kontaktperson.
Tadsjikistan-spesialistene våre informerer deg gjerne!
Her finner du flere spørsmål/svar angående spedisjon:
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta