Transportlederne våre organiserer lasting og lossing av frakten din uansett språkområde; i Bern, Zürich, Lausanne eller Lugano...

Spedisjonen LKW WALTER - din Europa-transportør - organiserer dine lastebiltransporter (komplettlast) fra hele Sveits og til alle europeiske land, og vice versa. Naturligvis miljøvennlig, med moderne lastebiler med lavt utslipp. På enkelte ruter tilbyr vi også kombinert trafikk.
Sveits, motorveiskilt Sveits, motorveiskilt

Fordelene LKW WALTER gir deg

  • Bedre utnyttelse (inntil 29 tonn nyttelast) i kombinert trafikk
  • Vi snakker alle europeiske språk
  • Ved Sveits-transporter brukes sjåfører med mange års erfaring
  • Lastebiler med lavt støy- og utslippsnivå
  • Beste transittider

De 10 beste rutene våre på det sveitsiske markedet

De viktigste Sveits-rutene (import/eksport) for fullbiltransporter (FTL) er:
Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Italia, Østerrike, Belgia, Nederland, Sverige, Spania, Polen.
LKW WALTER organiserer også daglige avganger til alle andre europeiske land!

Få et tilbud på Sveits-transporter!

Be om et uforpliktende tilbud på lastebiltransporter til eller fra Sveits allerede i dag. Fyll ut skjemaet så fullstendig som mulig for å motta kontaktopplysningene til din personlige kontakt. Han eller hun kontakter deg innen fire timer (MA-FR fra kl. 8.00 til kl. 17.00).
Klikk her for å motta et uforpliktende tilbud i løpet av de neste 4 timene.

LKW WALTER - din spedisjon for lastebiltransporter Sveits > her finner du mer informasjon:

LKW WALTER semitrailer på fabrikksområde LKW WALTER semitrailer på fabrikksområde

Hvor raskt kan det stilles lastekapasitet til rådighet?

LKW WALTER henter opp varene dine daglig. Vi har tilgang til et effektivt nettverk av solide transportpartnere overalt i Europa. Det gjør at vi til enhver tid kan garantere deg tilstrekkelig lastekapasitet i tillegg til optimale reaksjons- og ledetider.
Lasting av semitrailere i terminalen i Rostock Lasting av semitrailere i terminalen i Rostock

Hvor effektiv er kombinert trafikk?

Kombinasjonen av lastebil, tog og/eller skip er en effektiv og miljøvennlig måte å transportere gods på. LKW WALTER har i høy grad optimalisert dette. Bl. a. med løpende investeringer i moderne utstyr. Vi disponerer over 10.000 kranbare semitrailere.
Sjåføropplæring i Duisburg (Tyskland) Sjåføropplæring i Duisburg (Tyskland)

LKW WALTER for mer sikkerhet på veien?

Vi er en stor transportorganisasjon og sikkerheten på veien er svært viktig for oss. Derfor har vi utviklet et omfattende opplæringsprogram og en håndbok for sjåførene. Videre er vi aktive i europeiske arbeidsgrupper som bl.a. jobber for å bedre arbeidsforholdene for lastebilsjåførene og for standardisert lastsikring i Europa.
Filialen i Kufstein Filialen i Kufstein

Hører LKW WALTER til et større konsern?

LKW WALTER er et østerriksk privatforetak (100 % famileeiendom) og hører med i WALTER GROUP. Foretaket ble grunnlagt i 1924 og har vært solid til stede i markedet i flere tiår. Dette er en partner du kan stole på; de internasjonale ratingagenturene har i mange år gitt oss 1A kredittverdighet.

Flere spørsmål?
Sveits-spesialistene våre står gjerne til rådighet:

Har du spørsmål, ønsker du nærmere informasjon eller har du spesielle krav? Fyll ut kontaktformularet, så mottar du straks kontaktopplysningene til din personlige kontaktperson.
Sveits-spesialistene våre informerer deg gjerne!
Her finner du flere spørsmål/svar angående spedisjon:
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta