Med topp moderne utstyr laster og losser vi frakten din i Krakow, Danzig, Stettin, Lublin, Warszawa eller et annet sted i dette motsetningenes land.

Spedisjonen LKW WALTER - din Europa-transportør - organiserer dine lastebiltransporter (komplettlast) fra hele Polen og til alle europeiske land, og vice versa. I tillegg tilbyr vi også lokal transportservice i Polen. På enkelte ruter tilbyr vi også kombinert trafikk.
Utsikt til bro i Warszawa Utsikt til bro i Warszawa

Fordelene LKW WALTER gir deg

  • Sentral fraktmegling for hele Europa
  • Uansett hvor foretaket ditt befinner seg er vi din spedisjon for alle Polen-transporter
  • Vi bruker moderne og miljøvennlige lastebiler
  • Vi gir deg rask tilgang til fraktplass på lastebiler
  • Konkurransedyktige fraktrater ved minimering av "tomme“ kilometer

De 10 beste rutene våre på det polske markedet

De viktigste Polen-rutene (import/eksport) for fullbiltransporter (FTL) er:
Tyskland, Storbritannia, Sverige, Italia, Frankrike, Belgia, Østerrike, Nederland, Finland, Ungarn.
LKW WALTER organiserer også daglige avganger til alle andre europeiske land!

Få et tilbud på Polen-transporter!

Be om et uforpliktende tilbud på lastebiltransporter til eller fra Polen allerede i dag. Fyll ut skjemaet så fullstendig som mulig for å motta kontaktopplysningene til din personlige kontakt. Han eller hun kontakter deg innen fire timer (MA-FR fra kl. 8.00 til kl. 17.00).
Klikk her for å motta et uforpliktende tilbud i løpet av de neste 4 timene.

LKW WALTER - din spedisjon for lastebiltransporter Polen > her finner du mer informasjon:

Lastebiltransport Lastebiltransport

Hva er LKW WALTERs sterke sider?

Med LKW WALTER har du en partner for alle europeiske fullbiltransporter som gir deg høy kvalitet, sikkerhet og miljøhensyn. Du drar nytte av innovative transportløsninger i kombinert trafikk og får personlig og kompetent rådgivning på alle europeiske språk.
Kombinert trafikk jernbane/vei Kombinert trafikk jernbane/vei

På hvilke ruter agerer LKW WALTER intermodalt?

LKW WALTER tilbyr intermodale transportløsninger fra Polen til Tyskland, Benelux, Storbritannia/Irland, Skandinavia - og tilbake. Dine fordeler: Garantert hhv.enkelt større lastekapasitet, omgåelse av trafikkrestriksjoner, transportkontroll med GPS-sporing, enkel og sikker lasting med moderne utstyr, stor fleksibilitet og mye mer.
LKW WALTER blokktog i St. Jodok ved Brenner LKW WALTER blokktog i St. Jodok ved Brenner

Er LKW WALTERs transporter miljøvennlige?

Med overføring av veitransporter til trafikkårene "bane" og "Short Sea Shipping" yter vi et vesentlig bidrag til reduksjon i utslipp av skadestoffer, spesielt drivhusgassen CO2.
Kundeportalen CONNECT Kundeportalen CONNECT

Hvilke fordeler kan CONNECT gi meg?

I kundeportalen CONNECT avvikler du transportoppdragene dine på nettet. Det betyr at du med et museklikk kan hente tilbud, bestille og få en aktuell oversikt over løpende oppdrag. Gjennom CONNECT får du dessuten tilgang til mye annen, nyttig informajson fra oss.

Flere spørsmål?
Polen-spesialistene våre står gjerne til rådighet:

Har du spørsmål, ønsker du nærmere informasjon eller har du spesielle krav? Fyll ut kontaktformularet, så mottar du straks kontaktopplysningene til din personlige kontaktperson.
Polen-spesialistene våre informerer deg gjerne!
Her finner du flere spørsmål/svar angående spedisjon:
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta