Vi laster og losser godset ditt overalt i de østlige delene av kotinentet. Enten det er Russland, Hviterussland, Ungarn, Romania, Ukraina eller Slovakia.

Spedisjonen LKW WALTER - din Europa-transportør - organiserer dine lastebiltransporter (komplettlast) fra hele Øst-Europa og til alle europeiske land, og vice versa. Gjør bruk av vårt nettverk for kombinert trafikk i Europa. Det gir også mange andre fordeler, som det moderne utstyret vi disponerer og de gunstige fraktratene vi kan tilby.
Kart over Europa (øst) Kart over Europa (øst)

Fordelene LKW WALTER gir deg

  • Logistikkløsninger i hele Europa – "one-stop-shop"
  • Kommunikasjon på alle vest- og øst-europeiske språk, samt språkene i Midtøsten
  • Mer enn 60 års erfaring med østeuropatransport
  • Nettverk av kombinert trafikk i hele Europa
  • Vi tar oppdrag på kort varsel

De 10 beste rutene våre på det øst-europeiske markedet

De viktigste Øst-Europa-rutene (import/eksport) for fullbiltransporter (FTL) er:
Tyskland, Storbritannia, Sverige, Italia, Frankrike, Østerrike, Belgia, Nederland, Finland, Spania.
LKW WALTER organiserer også daglige avganger til alle andre europeiske land!

Få et tilbud på Øst-Europa-transporter!

Be om et uforpliktende tilbud på lastebiltransporter til eller fra Øst-Europa allerede i dag. Fyll ut skjemaet så fullstendig som mulig for å motta kontaktopplysningene til din personlige kontakt. Han eller hun kontakter deg innen fire timer (MA-FR fra kl. 8.00 til kl. 17.00).
Klikk her for å motta et uforpliktende tilbud i løpet av de neste 4 timene.

LKW WALTER - din spedisjon for lastebiltransporter Øst-Europa > her finner du mer informasjon:

Transportavvikling hos LKW WALTER (bilde fra kontoret) Transportavvikling hos LKW WALTER (bilde fra kontoret)

Hvor mye erfaring har LKW WALTER med Øst-Europa?

Velg LKW WALTER og stol på Europas ledende leverandør av fullbiltransporter. Vi har over 60 års erfaring med logistikk i Øst-Europa og behersker språkene der. Begge deler er en fordel for deg i alle delene av transportoppdraget - fra bestilling til lossing.
Medarbeiderne våre snakker over 35 språk Medarbeiderne våre snakker over 35 språk

Hvilke språk snakker man hos LKW WALTER?

LKW WALTER har medarbeidere fra over 40 nasjoner som forstår dine ønsker om gunstige fraktkostnader, rask ekspedisjon og optimale ledetider på mer enn 35 språk. Selvfølgelig snakker vi også de språkene som er relevante ved komplette lastebiltransporter til markedene i Midtøsten, Nord-Afrika, Sentral-Asia og Russland.
Teamdiskusjon Teamdiskusjon

Hvor høye er transportkostnadene?

Det gode pris-/ytelsesforholdet er en av de viktigste årsakene til at LKW WALTER er det ledende foretaket innen europeisk fullbiltransport. Bruk av rundturer, intelligent koordinering og moderne planleggings-programvare gjør at vi kan minimere tomkilometere og maksimere utnyttelsesgraden.
Businessmøte hos LKW WALTER Businessmøte hos LKW WALTER

Hvor fleksibelt kan LKW WALTER reagere?

Kommunikasjonsveiene hos LKW WALTER er korte. Alle beslutninger fattes raskt og tilpasset situasjonen. Hos LKW WALTER sitter key account managers, salgsledelsen og transportledelsen under samme tak. Og vi er i daglig kontakt med kundene våre, sjåførene og med laste- og lossestedene.

Flere spørsmål?
Øst-Europa-spesialistene våre står gjerne til rådighet:

Har du spørsmål, ønsker du nærmere informasjon eller har du spesielle krav? Fyll ut kontaktformularet, så mottar du straks kontaktopplysningene til din personlige kontaktperson.
Øst-Europa-spesialistene våre informerer deg gjerne!
Her finner du flere spørsmål/svar angående spedisjon:
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta