Vi laster og losser frakten din overalt i kongeriket; enten det er Oslo, Stavanger, Trondheim eller Hammerfest vi snakker om.

Spedisjonen LKW WALTER - din Europa-transportør - organiserer dine lastebiltransporter (komplettlast) fra hele Norge og til alle europeiske land, og vice versa. Miljøvennlig og individuell i tråd med dine ønsker og krav. På enkelte ruter tilbyr vi også kombinert trafikk.
Utsikt over Bergen, Norge Utsikt over Bergen, Norge

Fordelene LKW WALTER gir deg

  • Konkurransedyktige fraktrater ved minimering av "tomme“ kilometer
  • Miljøvennlig transportalternativ "kombinert trafikk" – opptil 29 to
  • Vi bruker moderne og miljøvennlige lastebiler
  • Våre Transport Managers overvåker transportforløpet nøye
  • Vi snakker alle europeiske språk

De 10 beste rutene våre på det norske markedet

De viktigste Norgesrutene (import/eksport) for fullbiltransporter (FTL) er:
Tyskland, Sverige, Italia, Østerrike, Frankrike, Polen, Belgia, Ungarn, Slovakia, Tsjekkia.
LKW WALTER organiserer også daglige avganger til alle andre europeiske land!

Få et tilbud på Norge-transporter!

Be om et uforpliktende tilbud på lastebiltransporter til eller fra Norge allerede i dag. Fyll ut skjemaet så fullstendig som mulig for å motta kontaktopplysningene til din personlige kontakt. Han eller hun kontakter deg innen fire timer (MA-FR fra kl. 8.00 til kl. 17.00).
Klikk her for å motta et uforpliktende tilbud i løpet av de neste 4 timene.

LKW WALTER - din spedisjon for lastebiltransporter Norge > her finner du mer informasjon:

Lasting av pallegods Lasting av pallegods

Hva transporterer LKW WALTER?

LKW WALTERs kjernevirksomhet er organisering av fullbiltransporter, på vei og i kombinert trafikk. Tyngdepunktet ligger på ikke-farlig, pakket gods fra bransjene forbruksvarer, tre og papir, kjemi, metall, automobil og elektronikk
Lastebiltransport Lastebiltransport

Hva er LKW WALTERs sterke sider?

Med LKW WALTER har du en partner for alle europeiske fullbiltransporter som gir deg høy kvalitet, sikkerhet og miljøhensyn. Du drar nytte av innovative transportløsninger i kombinert trafikk og får personlig og kompetent rådgivning på alle europeiske språk.
Lasting av semitrailere i terminalen i Rostock Lasting av semitrailere i terminalen i Rostock

Hvor effektiv er kombinert trafikk?

Kombinasjonen av lastebil, tog og/eller skip er en effektiv og miljøvennlig måte å transportere gods på. LKW WALTER har i høy grad optimalisert dette. Bl. a. med løpende investeringer i moderne utstyr. Vi disponerer over 10.000 kranbare semitrailere.
LKW WALTER semitrailer i havnen in Rostock LKW WALTER semitrailer i havnen in Rostock

Hva innebærer "GREEN transport"?

Miljøvern har vært viktig for LKW WALTER i mange år. Vi krever at transportpartnerne har miljøvennlige lastebiler, investerer løpende i moderne utstyr for kombinert trafikk, bruker Short Sea Shipping som et miljøvennlig alternativ og optimaliserer transportplanleggingen vår hele tiden. Alt dette gjør oss til en av de ledende tilbyderne av miljøvennlige transportløsninger.

Flere spørsmål?
Norge-spesialistene våre står gjerne til rådighet:

Har du spørsmål, ønsker du nærmere informasjon eller har du spesielle krav? Fyll ut kontaktformularet, så mottar du straks kontaktopplysningene til din personlige kontaktperson.
Norge-spesialistene våre informerer deg gjerne!
Her finner du flere spørsmål/svar angående spedisjon:
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta