Enten vi snakker om Podgorica, Tivat, Bijelo Polje, Pljevlja eller Ulcinj; vi laster og losser varene dine overalt i Montenegro.

Spedisjonen LKW WALTER - din Europa-transportør - organiserer dine lastebiltransporter (komplettlast) fra hele Montenegro og til alle europeiske land, og vice versa. Og vi snakker ikke bare alle vest- og øst-europeiske språk. Men overbeviser også med perfekt organisert fortolling.
Lastebiltrafikk i Montenegro Lastebiltrafikk i Montenegro

Fordelene LKW WALTER gir deg

  • Vi snakker alle europeiske språk
  • En partner for ALLE fullbiltransporter (FTL)
  • Topp moderne telematikksystemer muliggjør nøyaktig transportkontroll

De 10 beste rutene våre på transportmarkedet i Montenegro

De viktigste Montenegro-rutene (import/eksport) for fullbiltransporter (FTL) er:
Bulgaria, Romania, Italia, Polen, Slovenia, Tsjekkia, Tyskland, Frankrike, Ungarn, Hellas.
LKW WALTER organiserer også daglige avganger til alle andre europeiske land!

Få et tilbud på Montenegro-transporter!

Be om et uforpliktende tilbud på lastebiltransporter til eller fra Montenegro allerede i dag. Fyll ut skjemaet så fullstendig som mulig for å motta kontaktopplysningene til din personlige kontakt. Han eller hun kontakter deg innen fire timer (MA-FR fra kl. 8.00 til kl. 17.00).
Klikk her for å motta et uforpliktende tilbud i løpet av de neste 4 timene.

LKW WALTER - din spedisjon for lastebiltransporter Montenegro > her finner du mer informasjon:

LKW WALTER sentralen i Wiener Neudorf nattestid LKW WALTER sentralen i Wiener Neudorf nattestid

Har LKW WALTER filialer?

Av hensyn til fleksibilitet og effektivitet administrerer LKW WALTER alle transportene fra sentralen i Wiener Neudorf ved Wien og fra bedriften i Kufstein i Tirol. Samtidig er vi til stede ute hos kundene; hver dag gjennomfører vi minst 100 personlige møter rundt i Europa.
Medarbeiderne vår kommer fra flere enn 40 land Medarbeiderne vår kommer fra flere enn 40 land

Hvordan kommuniserer LKW WALTER med forretningspartnerne?

LKW WALTER legger stor vekt på kompetent og omfattende kundestøtte. Vi kommuniserer med deg og forretningspartnerne dine på det lokale språket. Med medarbeidere fra over 40 land er vi klare til innsats på alle relevante språk.
Lasting av semitrailere i terminalen i Rostock Lasting av semitrailere i terminalen i Rostock

Hva er LKW WALTERs sterke sider?

Med LKW WALTER har du en partner for alle europeiske fullbiltransporter som gir deg høy kvalitet, sikkerhet og miljøhensyn. Du drar nytte av innovative transportløsninger i kombinert trafikk og får personlig og kompetent rådgivning på alle europeiske språk.
Transportmanager i diskusjon med teamet Transportmanager i diskusjon med teamet

Har LKW WALTER en prisliste?

Hver transport er individuell og stiller egne krav (til utstyr, tidsramme, mengde, laste-/lossetider osv.) og transportkostnadene kan endres raskt avhengig av markedssituasjonen. Derfor arbeider vi uten en fast prisliste. Transportlederne våre forsøker alltid å finne den løsningen som har best pris-/ytelsesforhold for deg.

Flere spørsmål?
Montenegro-spesialistene våre står gjerne til rådighet:

Har du spørsmål, ønsker du nærmere informasjon eller har du spesielle krav? Fyll ut kontaktformularet, så mottar du straks kontaktopplysningene til din personlige kontaktperson.
Montenegro-spesialistene våre informerer deg gjerne!
Her finner du flere spørsmål/svar angående spedisjon:
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta