Vi laster og losser varene dine overalt i denne Magreb-staten. Enten det er i Casablanca, Agadir, Quarazazat, Marrakesch, Rabat eller et annet sted mellom Atlanterhavet, Atlasfjellene og Sahara.

Spedisjonen LKW WALTER - din Europa-transportør - organiserer dine lastebiltransporter (komplettlast) fra hele Marokko og til alle europeiske land, og vice versa. Dra nytte av den høye sikkerhetsstandarden vi setter for nettverket av sikre parkeringsplasser! På enkelte ruter tilbyr vi også kombinert trafikk.
Kart over Marokko Kart over Marokko

Fordelene LKW WALTER gir deg

  • Akkreditivkonform dokumentasjon (perfekt organisert fortolling)
  • Et nettverk at trygge parkeringsplasser i Marokko / Tunis og hele Europa
  • Kommunikasjon på fransk og på alle andre vest- og østeuropeiske språk, samt språkene i Midtøsten.
  • Konkurransedyktige fraktrater på grunn av optimal transportlogistikk
  • Topp moderne telematikksystemer muliggjør nøyaktig transportkontroll

De 10 beste rutene våre på det marokkanske markedet

De viktigste Marokko-rutene (import/eksport) for fullbiltransporter (FTL) er:
Spania, Tyskland, Italia, Polen, Storbritannia, Sveits, Østerrike, Belgia, Nederland, Ungarn.
LKW WALTER organiserer også daglige avganger til alle andre europeiske land!

Få et tilbud på Marokko-transporter!

Be om et uforpliktende tilbud på lastebiltransporter til eller fra Marokko allerede i dag. Fyll ut skjemaet så fullstendig som mulig for å motta kontaktopplysningene til din personlige kontakt. Han eller hun kontakter deg innen fire timer (MA-FR fra kl. 8.00 til kl. 17.00).
Klikk her for å motta et uforpliktende tilbud i løpet av de neste 4 timene.

LKW WALTER - din spedisjon for lastebiltransporter Marokko > her finner du mer informasjon:

Medarbeiderne våre snakker over 35 språk Medarbeiderne våre snakker over 35 språk

Hvilke språk snakker man hos LKW WALTER?

LKW WALTER har medarbeidere fra over 40 nasjoner som forstår dine ønsker om gunstige fraktkostnader, rask ekspedisjon og optimale ledetider på mer enn 35 språk. Selvfølgelig snakker vi også de språkene som er relevante ved komplette lastebiltransporter til markedene i Midtøsten, Nord-Afrika, Sentral-Asia og Russland.
Lastebilen overtas ved fergen (Marokko) Lastebilen overtas ved fergen (Marokko)

Til Marokko som kombinert trafikk?

Marokkos plassering ved Atlanterhavet og Middelhavet gjør kombinert trafikk til et gunstig transportalternativ. Vi bringer varer til havner i Spania og Italia fra alle de viktigste økonomiske sentrene i Europa. Derfra går transporten med skip til Marokko (Short Sea Shipping). Selvfølgelig avvikler vi også alle typer lastebiltransport fra Marokko til alle deler av Europa! Du drar nytte av stor lastekapasitet, nøyaktig transportkontroll med intelligente telematikksystemer, uproblematisk lasting med moderne utstyr og en rekke andre fordeler.
Utskipning til Nord-Afrika Utskipning til Nord-Afrika

Til Nord-Afrika som kombinert trafikk?

Både Marokko og Tunisia inngår i LKW WALTERs omfattende kombinert trafikk-nettverk. Vi transporterer varene dine fra alle økonomiske hotspots i Europa til havner i Spania eller Italia. Derfra går transporten videre med skip til Marokko og Tunisia. Stikkordet er Short Sea Shipping. Dine fordeler: Du unngår kø og kjøreforbud, får enkelt større lastekapasitet, moderne utstyr, GPS-sporing og mye mer.
Tollskilt Tollskilt

Hvordan organiserer LKW WALTER fortollingen?

Fortollingen løser LKW WALTER enkelt og effektivt. Vi har egne tollagenter i alle viktige havner og på de mest frekventerte grenseovergangene.

Flere spørsmål?
Marokko-spesialistene våre står gjerne til rådighet:

Har du spørsmål, ønsker du nærmere informasjon eller har du spesielle krav? Fyll ut kontaktformularet, så mottar du straks kontaktopplysningene til din personlige kontaktperson.
Marokko-spesialistene våre informerer deg gjerne!
Her finner du flere spørsmål/svar angående spedisjon:
Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Med LKW WALTER også til nabolandene


^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta