Med topp moderne utstyr laster og losser vi frakten din overalt i landet. Enten det er Riga, Ventspils eller Liepaja.

Spedisjonen LKW WALTER - din Europa-transportør - organiserer dine lastebiltransporter (komplettlast) fra hele Latvia og til alle europeiske land, og vice versa. Stol på en partner som får varene din garantert raskt og effektivt frem. Uavhengig av hvor stor bedriften din er og hvor den befinner seg.
Latvisk og Europeisk flagg, Riga, Latvia Latvisk og Europeisk flagg, Riga, Latvia

Fordelene LKW WALTER gir deg

  • Fraktkostnadsreduksjon gjennom optimal utnyttelsesgrad og logistikk
  • Vi tar oppdrag på kort varsel
  • Vi bruker moderne og miljøvennlige lastebiler

De 10 beste rutene våre på det latviske markedet

De viktigste Latvia-rutene (import/eksport) for fullbiltransporter (FTL) er:
Tyskland, Slovakia, Polen, Østerrike, Ungarn, Italia, Slovenia, Tsjekkia, Sverige, Nederland.
LKW WALTER organiserer også daglige avganger til alle andre europeiske land!

Få et tilbud på Latvia-transporter!

Be om et uforpliktende tilbud på lastebiltransporter til eller fra Latvia allerede i dag. Fyll ut skjemaet så fullstendig som mulig for å motta kontaktopplysningene til din personlige kontakt. Han eller hun kontakter deg innen fire timer (MA-FR fra kl. 8.00 til kl. 17.00).
Klikk her for å motta et uforpliktende tilbud i løpet av de neste 4 timene.

LKW WALTER - din spedisjon for lastebiltransporter Latvia > her finner du mer informasjon:

Terminaltraktor + semitrailer i havnen i Rostock Terminaltraktor + semitrailer i havnen i Rostock

Hvor stor er bilparken til LKW WALTER?

LKW WALTER har tilgang til et europeisk nettverk av transportpartnere, bestående av over 14.000 partnere som alle er omhyggelig valgt ut i samsvar med våre egne, høye kvalitetskrav. I tillegg til veitransport tilbyr vi kombinert trafikk der vi er en av de største aktørene med over 10.000 kranbare semitrailere.
Sjåføren sikrer pallene Sjåføren sikrer pallene

Hva innebærer kvalitet for LKW WALTER?

For LKW WALTER betyr kvalitet først og fremst at kundenes forventninger innfris. Av den grunn har vi gjennomført ISO 9001-standarden i hele bedriften. At standarden overholdes kontrolleres av konsernets Shared Service SHEQ-managementteam, som offentliggjør alle sine aktiviteter i årsrapporten vår.
Businessmøte hos LKW WALTER Businessmøte hos LKW WALTER

Hvor fleksibelt kan LKW WALTER reagere?

Kommunikasjonsveiene hos LKW WALTER er korte. Alle beslutninger fattes raskt og tilpasset situasjonen. Hos LKW WALTER sitter key account managers, salgsledelsen og transportledelsen under samme tak. Og vi er i daglig kontakt med kundene våre, sjåførene og med laste- og lossestedene.
Filialen i Kufstein Filialen i Kufstein

Hører LKW WALTER til et større konsern?

LKW WALTER er et østerriksk privatforetak (100 % famileeiendom) og hører med i WALTER GROUP. Foretaket ble grunnlagt i 1924 og har vært solid til stede i markedet i flere tiår. Dette er en partner du kan stole på; de internasjonale ratingagenturene har i mange år gitt oss 1A kredittverdighet.

Flere spørsmål?
Latvia-spesialistene våre står gjerne til rådighet:

Har du spørsmål, ønsker du nærmere informasjon eller har du spesielle krav? Fyll ut kontaktformularet, så mottar du straks kontaktopplysningene til din personlige kontaktperson.
Latvia-spesialistene våre informerer deg gjerne!
Her finner du flere spørsmål/svar angående spedisjon:
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta