Transportmanagerne våre organiserer lasting og lossign av varene dine i Bischkek, Osch, Jalalabat og nesten alle andre steder i landet.

Spedisjonen LKW WALTER - din Europa-transportør - organiserer dine lastebiltransporter (komplettlast) fra hele Kirgisistan og til alle europeiske land, og vice versa. Og med moderne telematikk-systemer sørger vi for eksakt kontroll av transporten. La deg også overbevise av den perfekt organiserte fortollingen.
Bischkek, Kirgisistan Bischkek, Kirgisistan

Fordelene LKW WALTER gir deg

  • En partner for ALLE fullbiltransporter (FTL)
  • Vi snakker alle språk i Europa
  • Topp moderne telematikksystemer muliggjør nøyaktig transportkontroll

De 10 beste rutene våre på det kirgistanske markedet

De viktigste Kirgisistan-rutene (import/eksport) for fullbiltransporter (FTL) er:
Italia, Slovakia, Østerrike, Ungarn, Tyskland, Bulgaria, Polen, Frankrike, Storbritannia, Tsjekkia.
LKW WALTER organiserer også daglige avganger til alle andre europeiske land!

Få et tilbud på Kirgisistan-transporter!

Be om et uforpliktende tilbud på lastebiltransporter til eller fra Kirgisistan allerede i dag. Fyll ut skjemaet så fullstendig som mulig for å motta kontaktopplysningene til din personlige kontakt. Han eller hun kontakter deg innen fire timer (MA-FR fra kl. 8.00 til kl. 17.00).
Klikk her for å motta et uforpliktende tilbud i løpet av de neste 4 timene.

LKW WALTER - din spedisjon for lastebiltransporter Kirgisistan > her finner du mer informasjon:

Terminaltraktor + semitrailer i havnen i Rostock Terminaltraktor + semitrailer i havnen i Rostock

Hvor stor er bilparken til LKW WALTER?

LKW WALTER har tilgang til et europeisk nettverk av transportpartnere, bestående av over 14.000 partnere som alle er omhyggelig valgt ut i samsvar med våre egne, høye kvalitetskrav. I tillegg til veitransport tilbyr vi kombinert trafikk der vi er en av de største aktørene med over 10.000 kranbare semitrailere.
LKW WALTER sentralen i Wiener Neudorf nattestid LKW WALTER sentralen i Wiener Neudorf nattestid

Har LKW WALTER filialer?

Av hensyn til fleksibilitet og effektivitet administrerer LKW WALTER alle transportene fra sentralen i Wiener Neudorf ved Wien og fra bedriften i Kufstein i Tirol. Samtidig er vi til stede ute hos kundene; hver dag gjennomfører vi minst 100 personlige møter rundt i Europa.
13,6 m kapellbil (semitrailer og tautliner) Medarbeiderne våre snakker over 35 språk

Hvilke språk snakker man hos LKW WALTER?

LKW WALTER har medarbeidere fra over 40 nasjoner som forstår dine ønsker om gunstige fraktkostnader, rask ekspedisjon og optimale ledetider på mer enn 35 språk. Selvfølgelig snakker vi også de språkene som er relevante ved komplette lastebiltransporter til markedene i Midtøsten, Nord-Afrika, Sentral-Asia og Russland.
Semitrailer med åpen sidepresenning Semitrailer med åpen sidepresenning

Hva gjør LKW WALTER med tanke på sikkerhet?

Sikkerhet er et stort og viktig tema hos LKW WALTER. En rekke tiltak bidrar til å beskytte mennesker og last på beste måte under transporten. For eksempel har vi, i samsvar med internasjonale retningslinjer, utviklet og implementert et opplæringsprogram og en håndbok for sjåfører og transportpartnere.

Flere spørsmål?
Kirgisistan-spesialistene våre står gjerne til rådighet:

Har du spørsmål, ønsker du nærmere informasjon eller har du spesielle krav? Fyll ut kontaktformularet, så mottar du straks kontaktopplysningene til din personlige kontaktperson.
Kirgisistan-spesialistene våre informerer deg gjerne!
Her finner du flere spørsmål/svar angående spedisjon:
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta