Med topp moderne utstyr laster og losser vi godset ditt i verdens største innlands-stat. Enten det er i Astana, Almaty, Ust-Kamenogorsk eller Aktau.

Spedisjonen LKW WALTER - din Europa-transportør - organiserer dine lastebiltransporter (komplettlast) fra hele Kasakhstan og til alle europeiske land, og vice versa. I den sammenheng overbeviser vi med perfekt organisert fortolling. Dør-dør-transporter uten omlasting er en selvfølge.
Kart over Kasakhstan Kart over Kasakhstan

Fordelene LKW WALTER gir deg

  • EN samarbeidspartner for ALLE europeiske land
  • Vi snakker også alle språkene til dine forretningsforbindelser
  • Mer enn 60 års erfaring med østeuropatransport
  • Vi gir deg rask tilgang til fraktplass på lastebiler
  • Våre Transport Managers overvåker transportforløpet nøye

De 10 beste rutene våre på det kasakhstanske markedet

De viktigste Kasakhstan-rutene (import/eksport) for fullbiltransporter (FTL) er:
Sveits, Slovakia, Italia, Belgia, Tyskland, Spania, Ungarn, Nederland, Østerrike, Danmark.
LKW WALTER organiserer også daglige avganger til alle andre europeiske land!

Få et tilbud på Kasakhstan-transporter!

Be om et uforpliktende tilbud på lastebiltransporter til eller fra Kasakhstan allerede i dag. Fyll ut skjemaet så fullstendig som mulig for å motta kontaktopplysningene til din personlige kontakt. Han eller hun kontakter deg innen fire timer (MA-FR fra kl. 8.00 til kl. 17.00).
Klikk her for å motta et uforpliktende tilbud i løpet av de neste 4 timene.

LKW WALTER - din spedisjon for lastebiltransporter Kasakhstan > her finner du mer informasjon:

Filialen i Kufstein Filialen i Kufstein

Hører LKW WALTER til et større konsern?

LKW WALTER er et østerriksk privatforetak (100 % famileeiendom) og hører med i WALTER GROUP. Foretaket ble grunnlagt i 1924 og har vært solid til stede i markedet i flere tiår. Dette er en partner du kan stole på; de internasjonale ratingagenturene har i mange år gitt oss 1A kredittverdighet.
Fullbiltransporter i hele Europa fra én leverandør Fullbiltransporter i hele Europa fra én transportør

Hvor transporterer LKW WALTER?

Spedisjonen LKW WALTER tilbyr fullbiltransporter i hele Europa fra én transportør. Vi transporterer varene dine til og fra alle europeiske land, til Russland, Sentral-Asia, Nord-Afrika og Midtøsten. Dessuten gjennomfører vi nasjonale transporter i enkelte EU-land (Østerrike, Tyskland, Storbritannia, Spania, Frankrike og Sverige).
Teamdiskusjon Teamdiskusjon

Hvor høye er transportkostnadene?

Det gode pris-/ytelsesforholdet er en av de viktigste årsakene til at LKW WALTER er det ledende foretaket innen europeisk fullbiltransport. Bruk av rundturer, intelligent koordinering og moderne planleggings-programvare gjør at vi kan minimere tomkilometere og maksimere utnyttelsesgraden.
LKW WALTER semitrailer på fabrikksområde LKW WALTER semitrailer på fabrikksområde

Hvor raskt kan det stilles lastekapasitet til rådighet?

LKW WALTER henter opp varene dine daglig. Vi har tilgang til et effektivt nettverk av solide transportpartnere overalt i Europa. Det gjør at vi til enhver tid kan garantere deg tilstrekkelig lastekapasitet i tillegg til optimale reaksjons- og ledetider.

Flere spørsmål?
Kasakhstan-spesialistene våre står gjerne til rådighet:

Har du spørsmål, ønsker du nærmere informasjon eller har du spesielle krav? Fyll ut kontaktformularet, så mottar du straks kontaktopplysningene til din personlige kontaktperson.
Kasakhstan-spesialistene våre informerer deg gjerne!
Her finner du flere spørsmål/svar angående spedisjon:
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta