Du kan stole på punktlig lasting og lossing av godset ditt i Dublin, Galway, Limerick og overalt ellers på den grønne øya.

Spedisjonen LKW WALTER - din Europa-transportør - organiserer dine lastebiltransporter (komplettlast) fra hele Irland og til alle europeiske land, og vice versa. Dra nytte av konkurransedyktige fraktrater takket være optimal transportlogistikk. På enkelte ruter tilbyr vi også kombinert trafikk.
Rosslare Europort (Irland) Rosslare Europort (Irland)

Fordelene LKW WALTER gir deg

  • Fraktkostnadsreduksjon gjennom optimal utnyttelsesgrad og logistikk
  • Langvarige avtaler med de viktigste fergeselskapene
  • Vi snakker også alle språkene til dine forretningsforbindelser

De 10 beste rutene våre på det irske markedet

De viktigste Irland-rutene (import/eksport) for fullbiltransporter (FTL) er:
Storbritannia, Italia, Belgia, Spania, Østerrike, Slovakia, Polen, Ungarn, Nederland, Sverige.
LKW WALTER organiserer også daglige avganger til alle andre europeiske land!

Få et tilbud på Irland-transporter!

Be om et uforpliktende tilbud på lastebiltransporter til eller fra Irland allerede i dag. Fyll ut skjemaet så fullstendig som mulig for å motta kontaktopplysningene til din personlige kontakt. Han eller hun kontakter deg innen fire timer (MA-FR fra kl. 8.00 til kl. 17.00).
Klikk her for å motta et uforpliktende tilbud i løpet av de neste 4 timene.

LKW WALTER - din spedisjon for lastebiltransporter Irland > her finner du mer informasjon:

Teamdiskusjon Teamdiskusjon

Hvor høye er transportkostnadene?

Det gode pris-/ytelsesforholdet er en av de viktigste årsakene til at LKW WALTER er det ledende foretaket innen europeisk fullbiltransport. Bruk av rundturer, intelligent koordinering og moderne planleggings-programvare gjør at vi kan minimere tomkilometere og maksimere utnyttelsesgraden.
LKW WALTER semitrailer på fabrikksområde LKW WALTER semitrailer på fabrikksområde

Hvor raskt kan det stilles lastekapasitet til rådighet?

LKW WALTER henter opp varene dine daglig. Vi har tilgang til et effektivt nettverk av solide transportpartnere overalt i Europa. Det gjør at vi til enhver tid kan garantere deg tilstrekkelig lastekapasitet i tillegg til optimale reaksjons- og ledetider.
Online bestilling CONNECT Online bestilling CONNECT

Vil du avvikle transportoppdrag på nettet?

LKW WALTER gjør det enkelt! I kundeportalen vår, CONNECT, finner du et intelligent verktøy som du kan bruke til å bestille nye transportoppdrag med et museklikk eller holde oversikten over løpende oppdrag.
Fullbiltransporter i hele Europa fra én leverandør Fullbiltransporter i hele Europa fra én transportør

Hvor transporterer LKW WALTER?

Spedisjonen LKW WALTER tilbyr fullbiltransporter i hele Europa fra én transportør. Vi transporterer varene dine til og fra alle europeiske land, til Russland, Sentral-Asia, Nord-Afrika og Midtøsten. Dessuten gjennomfører vi nasjonale transporter i enkelte EU-land (Østerrike, Tyskland, Storbritannia, Spania, Frankrike og Sverige).

Flere spørsmål?
Irland-spesialistene våre står gjerne til rådighet:

Har du spørsmål, ønsker du nærmere informasjon eller har du spesielle krav? Fyll ut kontaktformularet, så mottar du straks kontaktopplysningene til din personlige kontaktperson.
Irland-spesialistene våre informerer deg gjerne!
Her finner du flere spørsmål/svar angående spedisjon:
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta