Teheran, Isfahan, Bandar Abbas eller Buschehr ... vi laster og losser varene dine overalt i landet mellom det Kaspiske hav og den Persiske gulf.

Spedisjonen LKW WALTER - din Europa-transportør - organiserer dine lastebiltransporter (komplettlast) fra hele Iran og til alle europeiske land, og vice versa. Stol på en partner som overbeviser med optimal transportlogistikk. Og vi snakker ikke bare ditt språk - vi snakker språket til forretningspartnerne dine også.
Kart over Iran Kart over Iran

Fordelene LKW WALTER gir deg

  • "Dør-dør" transport uten omlastning
  • Personlig oppfølging på ditt morsmål
  • Beste transittider
  • En partner for ALLE fullbiltransporter (FTL)
  • Transportkontroll ved GPS-overvåkning

De 10 beste rutene våre på det iranske markedet

De viktigste Iran-rutene (import/eksport) for fullbiltransporter (FTL) er:
Frankrike, Tyskland, Østerrike, Tyrkia, Italia, Spania, Belgia, Tsjekkia, Ungarn, Nederland.
LKW WALTER organiserer også daglige avganger til alle andre europeiske land!

Få et tilbud på Iran-transporter!

Be om et uforpliktende tilbud på lastebiltransporter til eller fra Iran allerede i dag. Fyll ut skjemaet så fullstendig som mulig for å motta kontaktopplysningene til din personlige kontakt. Han eller hun kontakter deg innen fire timer (MA-FR fra kl. 8.00 til kl. 17.00).
Klikk her for å motta et uforpliktende tilbud i løpet av de neste 4 timene.

LKW WALTER - din spedisjon for lastebiltransporter Iran > her finner du mer informasjon:

Sjåføropplæring i Duisburg (Tyskland) Sjåføropplæring i Duisburg (Tyskland)

LKW WALTER for mer sikkerhet på veien?

Vi er en stor transportorganisasjon og sikkerheten på veien er svært viktig for oss. Derfor har vi utviklet et omfattende opplæringsprogram og en håndbok for sjåførene. Videre er vi aktive i europeiske arbeidsgrupper som bl.a. jobber for å bedre arbeidsforholdene for lastebilsjåførene og for standardisert lastsikring i Europa.
Businessmøte hos LKW WALTER Businessmøte hos LKW WALTER

Hvor fleksibelt kan LKW WALTER reagere?

Kommunikasjonsveiene hos LKW WALTER er korte. Alle beslutninger fattes raskt og tilpasset situasjonen. Hos LKW WALTER sitter key account managers, salgsledelsen og transportledelsen under samme tak. Og vi er i daglig kontakt med kundene våre, sjåførene og med laste- og lossestedene.
Transportmanager i diskusjon med teamet Transportmanager i diskusjon med teamet

Har LKW WALTER en prisliste?

Hver transport er individuell og stiller egne krav (til utstyr, tidsramme, mengde, laste-/lossetider osv.) og transportkostnadene kan endres raskt avhengig av markedssituasjonen. Derfor arbeider vi uten en fast prisliste. Transportlederne våre forsøker alltid å finne den løsningen som har best pris-/ytelsesforhold for deg.
LKW WALTER sentralen i Wiener Neudorf nattestid LKW WALTER sentralen i Wiener Neudorf nattestid

Har LKW WALTER filialer?

Av hensyn til fleksibilitet og effektivitet administrerer LKW WALTER alle transportene fra sentralen i Wiener Neudorf ved Wien og fra bedriften i Kufstein i Tirol. Samtidig er vi til stede ute hos kundene; hver dag gjennomfører vi minst 100 personlige møter rundt i Europa.

Flere spørsmål?
Iran-spesialistene våre står gjerne til rådighet:

Har du spørsmål, ønsker du nærmere informasjon eller har du spesielle krav? Fyll ut kontaktformularet, så mottar du straks kontaktopplysningene til din personlige kontaktperson.
Iran-spesialistene våre informerer deg gjerne!
Her finner du flere spørsmål/svar angående spedisjon:
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta