Transportlederne våre er godt kjent og organiserer transportoppdragene dine overalt i det mellomøstlige landet. Uansett om vi snakker om Bagdad, Umm Qasr eller Samarra.

Spedisjonen LKW WALTER - din Europa-transportør - organiserer dine lastebiltransporter (komplettlast) fra hele Irak og til alle europeiske land, og vice versa. Som Midtøsten-ekspert snakker vi alle relevante språk. Med perfekt logistikk sørger vi for konkurransedyktige fraktrater og sikker transport.
Kart over Irak Kart over Irak

Fordelene LKW WALTER gir deg

  • Velorganisert tollbehandling
  • Vi snakker alle språk i Europa
  • Lave fraktkostnader pga god lastoptimering
  • Nasjonale og internasjonale transporter fra én transportør
  • "Dør-dør" transport uten omlastning

De 10 beste rutene våre på det irakiske markedet

De viktigste Irak-rutene (import/eksport) for fullbiltransporter (FTL) er:
Tyskland, Italia, Østerrike, Irak, Belgia, Tsjekkia, Kroatia, Frankrike, Storbritannia, Polen.
LKW WALTER organiserer også daglige avganger til alle andre europeiske land!

Få et tilbud på Irak-transporter!

Be om et uforpliktende tilbud på lastebiltransporter til eller fra Irak allerede i dag. Fyll ut skjemaet så fullstendig som mulig for å motta kontaktopplysningene til din personlige kontakt. Han eller hun kontakter deg innen fire timer (MA-FR fra kl. 8.00 til kl. 17.00).
Klikk her for å motta et uforpliktende tilbud i løpet av de neste 4 timene.

LKW WALTER - din spedisjon for lastebiltransporter Irak > her finner du mer informasjon:

Terminaltraktor + semitrailer i havnen i Rostock Terminaltraktor + semitrailer i havnen i Rostock

Hvor stor er bilparken til LKW WALTER?

LKW WALTER har tilgang til et europeisk nettverk av transportpartnere, bestående av over 14.000 partnere som alle er omhyggelig valgt ut i samsvar med våre egne, høye kvalitetskrav. I tillegg til veitransport tilbyr vi kombinert trafikk der vi er en av de største aktørene med over 10.000 kranbare semitrailere.
Lasting av pallegods Lasting av pallegods

Hva transporterer LKW WALTER?

LKW WALTERs kjernevirksomhet er organisering av fullbiltransporter, på vei og i kombinert trafikk. Tyngdepunktet ligger på ikke-farlig, pakket gods fra bransjene forbruksvarer, tre og papir, kjemi, metall, automobil og elektronikk
Sentral planlegging av dine fullbiltransporter Sentral planlegging av dine fullbiltransporter

Hva innebærer "fra én transportør"?

LKW WALTERs fraktmeglere overtar fullbiltransportene dine i alle land i Europa samt Russland, Sentral-Asia, Midtøsten og Nord-Afrika, uavhengig av hvor bedriften din er plassert. Våre kvalifiserte medarbeidere rundt i Europa er ansvarlige for oppdragene dine fra bestilling til lossing og hjelper deg på ditt eget språk.
Businessmøte hos LKW WALTER Businessmøte hos LKW WALTER

Hvor fleksibelt kan LKW WALTER reagere?

Kommunikasjonsveiene hos LKW WALTER er korte. Alle beslutninger fattes raskt og tilpasset situasjonen. Hos LKW WALTER sitter key account managers, salgsledelsen og transportledelsen under samme tak. Og vi er i daglig kontakt med kundene våre, sjåførene og med laste- og lossestedene.

Flere spørsmål?
Irak-spesialistene våre står gjerne til rådighet:

Har du spørsmål, ønsker du nærmere informasjon eller har du spesielle krav? Fyll ut kontaktformularet, så mottar du straks kontaktopplysningene til din personlige kontaktperson.
Irak-spesialistene våre informerer deg gjerne!
Her finner du flere spørsmål/svar angående spedisjon:
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta