Punktlig, pålitelig og raskt laster og losser vi varene dine i Minsk, Gorki, Gomel, Brest, Pinsk, Novopolozk eller Vitebsk.

Spedisjonen LKW WALTER - din Europa-transportør - organiserer dine lastebiltransporter (komplettlast) fra hele Hviterussland og til alle europeiske land, og vice versa. Vi overtar lasten din på kort frist og kontrollerer hele transportforløpet. Dra nytte av logistikk på høyeste nivå.
Kart over Hviterussland Kart over Hviterussland

Fordelene LKW WALTER gir deg

  • Topp moderne telematikksystemer muliggjør nøyaktig transportkontroll
  • Daglige lastemuligheter
  • Vi snakker også alle språkene til dine forretningsforbindelser

De 10 beste rutene våre på det hviterussiske markedet

De viktigste Hviterussland-rutene (import/eksport) for fullbiltransporter (FTL) er:
Tyskland, Belgia, Østerrike, Italia, Sverige, Tsjekkia, Slovakia, Nederland, Frankrike, Finland.
LKW WALTER organiserer også daglige avganger til alle andre europeiske land!

Få et tilbud på Hviterussland-transporter!

Be om et uforpliktende tilbud på lastebiltransporter til eller fra Hviterussland allerede i dag. Fyll ut skjemaet så fullstendig som mulig for å motta kontaktopplysningene til din personlige kontakt. Han eller hun kontakter deg innen fire timer (MA-FR fra kl. 8.00 til kl. 17.00).
Klikk her for å motta et uforpliktende tilbud i løpet av de neste 4 timene.

LKW WALTER - din spedisjon for lastebiltransporter Hviterussland > her finner du mer informasjon:

Teamdiskusjon Teamdiskusjon

Hvor høye er transportkostnadene?

Det gode pris-/ytelsesforholdet er en av de viktigste årsakene til at LKW WALTER er det ledende foretaket innen europeisk fullbiltransport. Bruk av rundturer, intelligent koordinering og moderne planleggings-programvare gjør at vi kan minimere tomkilometere og maksimere utnyttelsesgraden.
Businessmøte hos LKW WALTER Businessmøte hos LKW WALTER

Hvor fleksibelt kan LKW WALTER reagere?

Kommunikasjonsveiene hos LKW WALTER er korte. Alle beslutninger fattes raskt og tilpasset situasjonen. Hos LKW WALTER sitter key account managers, salgsledelsen og transportledelsen under samme tak. Og vi er i daglig kontakt med kundene våre, sjåførene og med laste- og lossestedene.
Sjåføren sikrer pallene Sjåføren sikrer pallene

Hva innebærer kvalitet for LKW WALTER?

For LKW WALTER betyr kvalitet først og fremst at kundenes forventninger innfris. Av den grunn har vi gjennomført ISO 9001-standarden i hele bedriften. At standarden overholdes kontrolleres av konsernets Shared Service SHEQ-managementteam, som offentliggjør alle sine aktiviteter i årsrapporten vår.
Terminaltraktor + semitrailer i havnen i Rostock Terminaltraktor + semitrailer i havnen i Rostock

Hvor stor er bilparken til LKW WALTER?

LKW WALTER har tilgang til et europeisk nettverk av transportpartnere, bestående av over 14.000 partnere som alle er omhyggelig valgt ut i samsvar med våre egne, høye kvalitetskrav. I tillegg til veitransport tilbyr vi kombinert trafikk der vi er en av de største aktørene med over 10.000 kranbare semitrailere.

Flere spørsmål?
Hviterussland-spesialistene våre står gjerne til rådighet:

Har du spørsmål, ønsker du nærmere informasjon eller har du spesielle krav? Fyll ut kontaktformularet, så mottar du straks kontaktopplysningene til din personlige kontaktperson.
Hviterussland-spesialistene våre informerer deg gjerne!
Her finner du flere spørsmål/svar angående spedisjon:
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta