De språkmektige transportlederne våre organiserer lasting og lossing av frakten din i hele landet. Enten det er i Tbilisi, Kutaissi, Batumi eller Suchumi.

Spedisjonen LKW WALTER - din Europa-transportør - organiserer dine lastebiltransporter (komplettlast) fra hele Georgia og til alle europeiske land, og vice versa. Ha tiltro til en partner som alltid leter etter den beste løsningen for akkurat deg. Vi garanterer optimale transittider og konkurransedyktige fraktrater.
Utsikt over Tbilisi (Georgia) Utsikt over Tbilisi (Georgia)

Fordelene LKW WALTER gir deg

  • Logistikkløsninger i hele Europa – "one-stop-shop"
  • Daglige lastemuligheter
  • Våre Transport Managers overvåker transportforløpet nøye
  • Vi bruker moderne og miljøvennlige lastebiler
  • Ytterligere lastekapasiteter (egne LKW WALTER blokktog)

De 10 beste rutene våre på det georgiske markedet

De viktigste Georgia-rutene (import/eksport) for fullbiltransporter (FTL) er:
Italia, Tyrkia, Slovakia, Østerrike, Tyskland, Polen, Ungarn, Nederland, Belgia, Tsjekkia.
LKW WALTER organiserer også daglige avganger til alle andre europeiske land!

Få et tilbud på Georgia-transporter!

Be om et uforpliktende tilbud på lastebiltransporter til eller fra Georgia allerede i dag. Fyll ut skjemaet så fullstendig som mulig for å motta kontaktopplysningene til din personlige kontakt. Han eller hun kontakter deg innen fire timer (MA-FR fra kl. 8.00 til kl. 17.00).
Klikk her for å motta et uforpliktende tilbud i løpet av de neste 4 timene.

LKW WALTER - din spedisjon for lastebiltransporter Georgia > her finner du mer informasjon:

Sjåføren sikrer pallene Sjåføren sikrer pallene

Hva innebærer kvalitet for LKW WALTER?

For LKW WALTER betyr kvalitet først og fremst at kundenes forventninger innfris. Av den grunn har vi gjennomført ISO 9001-standarden i hele bedriften. At standarden overholdes kontrolleres av konsernets Shared Service SHEQ-managementteam, som offentliggjør alle sine aktiviteter i årsrapporten vår.
Fullbiltransporter i hele Europa fra én leverandør Fullbiltransporter i hele Europa fra én transportør

Hvor transporterer LKW WALTER?

Spedisjonen LKW WALTER tilbyr fullbiltransporter i hele Europa fra én transportør. Vi transporterer varene dine til og fra alle europeiske land, til Russland, Sentral-Asia, Nord-Afrika og Midtøsten. Dessuten gjennomfører vi nasjonale transporter i enkelte EU-land (Østerrike, Tyskland, Storbritannia, Spania, Frankrike og Sverige).
Kundeportalen CONNECT Kundeportalen CONNECT

Hvilke fordeler kan CONNECT gi meg?

I kundeportalen CONNECT avvikler du transportoppdragene dine på nettet. Det betyr at du med et museklikk kan hente tilbud, bestille og få en aktuell oversikt over løpende oppdrag. Gjennom CONNECT får du dessuten tilgang til mye annen, nyttig informajson fra oss.
Teamdiskusjon Teamdiskusjon

Hvor høye er transportkostnadene?

Det gode pris-/ytelsesforholdet er en av de viktigste årsakene til at LKW WALTER er det ledende foretaket innen europeisk fullbiltransport. Bruk av rundturer, intelligent koordinering og moderne planleggings-programvare gjør at vi kan minimere tomkilometere og maksimere utnyttelsesgraden.

Flere spørsmål?
Georgia-spesialistene våre står gjerne til rådighet:

Har du spørsmål, ønsker du nærmere informasjon eller har du spesielle krav? Fyll ut kontaktformularet, så mottar du straks kontaktopplysningene til din personlige kontaktperson.
Georgia-spesialistene våre informerer deg gjerne!
Her finner du flere spørsmål/svar angående spedisjon:
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta