Med topp moderne utstyr laster og losser vi varene dine i Abu Dhabi, Adschman, Dubai, Fudschaira, Ra’s al-Chaima, Schardscha og Umm al-Qaiwain.

Spedisjonen LKW WALTER - din Europa-transportør - organiserer dine lastebiltransporter (komplettlast) fra hele de Forente Arabiske Emirater og til alle europeiske land, og vice versa. Sjåførene våre er godt utdannet og kjører moderne lastebiler med lavt utslipp. Dra nytte av optimale transittider og maksimal sikkerhet.
Palass, Abu-Dhabi, De Forente Arabiske Emirater Palass, Abu-Dhabi, De Forente Arabiske Emirater

Fordelene LKW WALTER gir deg

  • Lastebiler med lavt støy- og utslippsnivå
  • Topp moderne telematikksystemer muliggjør nøyaktig transportkontroll
  • Logistikkløsninger i hele Europa – "one-stop-shop"

Få et tilbud på Forenede-Arabiske-Emirater-transporter!

Be om et uforpliktende tilbud på lastebiltransporter til eller fra De Forente Arabiske Emirater allerede i dag. Fyll ut skjemaet så fullstendig som mulig for å motta kontaktopplysningene til din personlige kontakt. Han eller hun kontakter deg innen fire timer (MA-FR fra kl. 8.00 til kl. 17.00).
Klikk her for å motta et uforpliktende tilbud i løpet av de neste 4 timene.

LKW WALTER - din spedisjon for lastebiltransporter De Forente Arabiske Emirater > her finner du mer informasjon:

Online bestilling CONNECT Online bestilling CONNECT

Vil du avvikle transportoppdrag på nettet?

LKW WALTER gjør det enkelt! I kundeportalen vår, CONNECT, finner du et intelligent verktøy som du kan bruke til å bestille nye transportoppdrag med et museklikk eller holde oversikten over løpende oppdrag.
Fullbiltransporter i hele Europa fra én leverandør Fullbiltransporter i hele Europa fra én transportør

Hvor transporterer LKW WALTER?

Spedisjonen LKW WALTER tilbyr fullbiltransporter i hele Europa fra én transportør. Vi transporterer varene dine til og fra alle europeiske land, til Russland, Sentral-Asia, Nord-Afrika og Midtøsten. Dessuten gjennomfører vi nasjonale transporter i enkelte EU-land (Østerrike, Tyskland, Storbritannia, Spania, Frankrike og Sverige).
Lastebiltransport Lastebiltransport

Hva er LKW WALTERs sterke sider?

Med LKW WALTER har du en partner for alle europeiske fullbiltransporter som gir deg høy kvalitet, sikkerhet og miljøhensyn. Du drar nytte av innovative transportløsninger i kombinert trafikk og får personlig og kompetent rådgivning på alle europeiske språk.
Terminaltraktor + semitrailer i havnen i Rostock Terminaltraktor + semitrailer i havnen i Rostock

Hvor stor er bilparken til LKW WALTER?

LKW WALTER har tilgang til et europeisk nettverk av transportpartnere, bestående av over 14.000 partnere som alle er omhyggelig valgt ut i samsvar med våre egne, høye kvalitetskrav. I tillegg til veitransport tilbyr vi kombinert trafikk der vi er en av de største aktørene med over 10.000 kranbare semitrailere.

Flere spørsmål?
Spesialistene våre på De Forente Arabiske Emirater står gjerne til rådighet:

Har du spørsmål, ønsker du nærmere informasjon eller har du spesielle krav? Fyll ut kontaktformularet, så mottar du straks kontaktopplysningene til din personlige kontaktperson.
Spesialistene våre på De Forente Arabiske Emirater informerer deg gjerne!
Her finner du flere spørsmål/svar angående spedisjon:
Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Med LKW WALTER også til nabolandene


^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta