Sikker og punktlig lasting og lossing av varene dine overalt i landet. Enten det er i København, Århus, Odense eller Ålborg.

Spedisjonen LKW WALTER - din Europa-transportør - organiserer dine lastebiltransporter (komplettlast) fra hele Danmark og til alle europeiske land, og vice versa. Vi forstår hva du trenger til fullbiltransportene dine - på ditt språk. Videre tilbyr vi deg å kunne avvikle oppdragene enkelt og bekvemt i kundeportalen vår, CONNECT.
Kobbertårnet på Folketinget i Danmark Kobbertårnet på Folketinget i Danmark

Fordelene LKW WALTER gir deg

  • Personlig oppfølging på ditt morsmål
  • EN samarbeidspartner for ALLE europeiske land
  • Daglige lastemuligheter
  • Våre Transport Managers overvåker transportforløpet nøye
  • Vi bruker moderne og miljøvennlige lastebiler

De 10 beste rutene våre på det danske markedet

De viktigste Danmark-rutene (import/eksport) for fullbiltransporter (FTL) er:
Tyskland, Østerrike, Italia, Polen, Frankrike, Ungarn, Belgia, Nederland, Tsjekkia, Sverige.
LKW WALTER organiserer også daglige avganger til alle andre europeiske land!

Få et tilbud på Danmark-transporter!

Be om et uforpliktende tilbud på lastebiltransporter til eller fra Danmark allerede i dag. Fyll ut skjemaet så fullstendig som mulig for å motta kontaktopplysningene til din personlige kontakt. Han eller hun kontakter deg innen fire timer (MA-FR fra kl. 8.00 til kl. 17.00).
Klikk her for å motta et uforpliktende tilbud i løpet av de neste 4 timene.

LKW WALTER - din spedisjon for lastebiltransporter Danmark > her finner du mer informasjon:

Medarbeiderne vår kommer fra flere enn 40 land Medarbeiderne vår kommer fra flere enn 40 land

Hvordan kommuniserer LKW WALTER med forretningspartnerne?

LKW WALTER legger stor vekt på kompetent og omfattende kundestøtte. Vi kommuniserer med deg og forretningspartnerne dine på det lokale språket. Med medarbeidere fra over 40 land er vi klare til innsats på alle relevante språk.
Sjåføren sikrer pallene Sjåføren sikrer pallene

Hva innebærer kvalitet for LKW WALTER?

For LKW WALTER betyr kvalitet først og fremst at kundenes forventninger innfris. Av den grunn har vi gjennomført ISO 9001-standarden i hele bedriften. At standarden overholdes kontrolleres av konsernets Shared Service SHEQ-managementteam, som offentliggjør alle sine aktiviteter i årsrapporten vår.
Online bestilling CONNECT Online bestilling CONNECT

Vil du avvikle transportoppdrag på nettet?

LKW WALTER gjør det enkelt! I kundeportalen vår, CONNECT, finner du et intelligent verktøy som du kan bruke til å bestille nye transportoppdrag med et museklikk eller holde oversikten over løpende oppdrag.
Sentral planlegging av dine fullbiltransporter Sentral planlegging av dine fullbiltransporter

Hva innebærer "fra én transportør"?

LKW WALTERs fraktmeglere overtar fullbiltransportene dine i alle land i Europa samt Russland, Sentral-Asia, Midtøsten og Nord-Afrika, uavhengig av hvor bedriften din er plassert. Våre kvalifiserte medarbeidere rundt i Europa er ansvarlige for oppdragene dine fra bestilling til lossing og hjelper deg på ditt eget språk.

Flere spørsmål?
Danmark-spesialistene våre står gjerne til rådighet:

Har du spørsmål, ønsker du nærmere informasjon eller har du spesielle krav? Fyll ut kontaktformularet, så mottar du straks kontaktopplysningene til din personlige kontaktperson.
Danmark-spesialistene våre informerer deg gjerne!
Her finner du flere spørsmål/svar angående spedisjon:
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta