Uansett om vi snakker om Kroatia, Serbia, Bosnia Hercegovina, Kosovo, Montenegro, Albania eller Nord-Makedonia; vi laster og losser overalt i hele regionen.

Spedisjonen LKW WALTER - din Europa-transportør - organiserer dine lastebiltransporter (komplettlast) fra hele Balkan og til alle europeiske land, og vice versa. Som One-Stop-Shop-Partner tilbyr vi deg fordeler som gjør deg mer effektiv. For eksempel gunstige fraktrater takket være minimalt med tomkilometere.
Kart over Balkan-statene Kart over Balkan-statene

Fordelene LKW WALTER gir deg

  • Vi snakker alle europeiske språk
  • Logistikkløsninger i hele Europa – "one-stop-shop"
  • Konkurransedyktige fraktrater på grunn av optimal transportlogistikk
  • Mer enn 60 års erfaring med østeuropatransport
  • Beste transittider

De 10 beste rutene våre på transportmarkedet på Balkan

De viktigste Balkan-rutene (import/eksport) for fullbiltransporter (FTL) er:
Tyskland, Italia, Frankrike, Sverige, Polen, Ungarn, Nederland, Storbritannia, Belgia, Spania.
LKW WALTER organiserer også daglige avganger til alle andre europeiske land!

Få et tilbud på Balkan-transporter!

Be om et uforpliktende tilbud på lastebiltransporter til eller fra statene på Balkan allerede i dag. Fyll ut skjemaet så fullstendig som mulig for å motta kontaktopplysningene til din personlige kontakt. Han eller hun kontakter deg innen fire timer (MA-FR fra kl. 8.00 til kl. 17.00).
Klikk her for å motta et uforpliktende tilbud i løpet av de neste 4 timene.

LKW WALTER - din spedisjon for lastebiltransporter Balkanstatene > her finner du mer informasjon:

Medarbeiderne våre snakker over 35 språk Medarbeiderne våre snakker over 35 språk

Hvilke språk snakker man hos LKW WALTER?

LKW WALTER har medarbeidere fra over 40 nasjoner som forstår dine ønsker om gunstige fraktkostnader, rask ekspedisjon og optimale ledetider på mer enn 35 språk. Selvfølgelig snakker vi også de språkene som er relevante ved komplette lastebiltransporter til markedene i Midtøsten, Nord-Afrika, Sentral-Asia og Russland.
Sentral planlegging av dine fullbiltransporter Sentral planlegging av dine fullbiltransporter

Hva innebærer "fra én transportør"?

LKW WALTERs fraktmeglere overtar fullbiltransportene dine i alle land i Europa samt Russland, Sentral-Asia, Midtøsten og Nord-Afrika, uavhengig av hvor bedriften din er plassert. Våre kvalifiserte medarbeidere rundt i Europa er ansvarlige for oppdragene dine fra bestilling til lossing og hjelper deg på ditt eget språk.
Teamdiskusjon Teamdiskusjon

Hvor høye er transportkostnadene?

Det gode pris-/ytelsesforholdet er en av de viktigste årsakene til at LKW WALTER er det ledende foretaket innen europeisk fullbiltransport. Bruk av rundturer, intelligent koordinering og moderne planleggings-programvare gjør at vi kan minimere tomkilometere og maksimere utnyttelsesgraden.
Kart over Øst-Europa Kart over Øst-Europa

Hvor mye erfaring har LKW WALTER med Øst-Europa?

Velg LKW WALTER og stol på Europas ledende leverandør av fullbiltransporter. Vi har over 60 års erfaring med logistikk i Øst-Europa og behersker språkene der. Begge deler er en fordel for deg i alle delene av transportoppdraget - fra bestilling til lossing.

Flere spørsmål?
Balkan-spesialistene våre står gjerne til rådighet:

Har du spørsmål, ønsker du nærmere informasjon eller har du spesielle krav? Fyll ut kontaktformularet, så mottar du straks kontaktopplysningene til din personlige kontaktperson.
Balkan-spesialistene våre informerer deg gjerne!
Her finner du flere spørsmål/svar angående spedisjon:
Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Med LKW WALTER også til nabolandene


^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta