Vi avvikler transportene dine med mye erfaring og spesiell kunnskap om landet; uansett om det dreier seg om Baku, Ganza, Saki eller Şirvan.

Spedisjonen LKW WALTER - din Europa-transportør - organiserer dine lastebiltransporter (komplettlast) fra hele Aserbajdsjan og til alle europeiske land, og vice versa. Dra nytte av de mange fordelene som sentral fraktmegling kan gi deg. For eksempel konkurransedyktige fraktrater takket være maksimal utnyttelse.
Utsikt over Baku, Aserbajdsjan Utsikt over Baku, Aserbajdsjan

Fordelene LKW WALTER gir deg

  • Sentral fraktmegling for hele Europa
  • Vi tar oppdrag på kort varsel
  • Konkurransedyktige fraktpriser ved optimal utnyttelse
  • Miljøvennlig transportalternativ
  • ISO 9001 / SQAS- kvalitetssertifikat

De 10 beste rutene våre på det aserbajdsjanske markedet

De viktigste Aserbajdsjan-rutene (import/eksport) for fullbiltransporter (FTL) er:
Italia, Storbritannia, Tyskland, Nederland, Romania, Tyrkia, Spania, Polen, Slovakia, Norge.
LKW WALTER organiserer også daglige avganger til alle andre europeiske land!

Få et tilbud på Aserbajdsjan-transporter!

Be om et uforpliktende tilbud på lastebiltransporter til eller fra Aserbajdsjan allerede i dag. Fyll ut skjemaet så fullstendig som mulig for å motta kontaktopplysningene til din personlige kontakt. Han eller hun kontakter deg innen fire timer (MA-FR fra kl. 8.00 til kl. 17.00).
Klikk her for å motta et uforpliktende tilbud i løpet av de neste 4 timene.

LKW WALTER - din spedisjon for lastebiltransporter Aserbajdsjan > her finner du mer informasjon:

LKW WALTER semitrailer på fabrikksområde LKW WALTER semitrailer på fabrikksområde

Hvor raskt kan det stilles lastekapasitet til rådighet?

LKW WALTER henter opp varene dine daglig. Vi har tilgang til et effektivt nettverk av solide transportpartnere overalt i Europa. Det gjør at vi til enhver tid kan garantere deg tilstrekkelig lastekapasitet i tillegg til optimale reaksjons- og ledetider.
Semitrailer med åpen sidepresenning Semitrailer med åpen sidepresenning

Hva gjør LKW WALTER med tanke på sikkerhet?

Sikkerhet er et stort og viktig tema hos LKW WALTER. En rekke tiltak bidrar til å beskytte mennesker og last på beste måte under transporten. For eksempel har vi, i samsvar med internasjonale retningslinjer, utviklet og implementert et opplæringsprogram og en håndbok for sjåfører og transportpartnere.
Medarbeiderne våre snakker over 35 språk Medarbeiderne våre snakker over 35 språk

Hvilke språk snakker man hos LKW WALTER?

LKW WALTER har medarbeidere fra over 40 nasjoner som forstår dine ønsker om gunstige fraktkostnader, rask ekspedisjon og optimale ledetider på mer enn 35 språk. Selvfølgelig snakker vi også de språkene som er relevante ved komplette lastebiltransporter til markedene i Midtøsten, Nord-Afrika, Sentral-Asia og Russland.
Online bestilling CONNECT Online bestilling CONNECT

Vil du avvikle transportoppdrag på nettet?

LKW WALTER gjør det enkelt! I kundeportalen vår, CONNECT, finner du et intelligent verktøy som du kan bruke til å bestille nye transportoppdrag med et museklikk eller holde oversikten over løpende oppdrag.

Flere spørsmål?
Aserbajdsjan-spesialistene våre står gjerne til rådighet:

Har du spørsmål, ønsker du nærmere informasjon eller har du spesielle krav? Fyll ut kontaktformularet, så mottar du straks kontaktopplysningene til din personlige kontaktperson.
Aserbajdsjan-spesialistene våre informerer deg gjerne!
Her finner du flere spørsmål/svar angående spedisjon:
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta