Vi avvikler transportene dine med mye erfaring og spesiell kunnskap om landet; uansett om det dreier seg om Yerevan, Gyumri, Vanadzor, Kapan eller Armavir.

Spedisjonen LKW WALTER - din Europa-transportør - organiserer dine lastebiltransporter (komplettlast) fra hele Armenia og til alle europeiske land, og vice versa. Få konkurransedyktige fraktrater takket være optimal transportlogistikk. Moderne teknikk gjør det mulig å kontrollere transporten svært nøyaktig.
Utsikt over Eriwan og Ararat fjellet (Armenia) Utsikt over Eriwan og Ararat fjellet (Armenia)

Fordelene LKW WALTER gir deg

  • Rask vareovertagelse i hele Europa
  • EN samarbeidspartner for ALLE europeiske land
  • Beste transittider

De 10 beste rutene våre på det armenske markedet

De viktigste Armenia-rutene (import/eksport) for fullbiltransporter (FTL) er:
Nederland, Italia, Slovakia, Østerrike, Ungarn, Storbritannia, Tyskland, Belgia, Sveits, Serbia.
LKW WALTER organiserer også daglige avganger til alle andre europeiske land!

Få et tilbud på Armenia-transporter!

Be om et uforpliktende tilbud på lastebiltransporter til eller fra Armenia allerede i dag. Fyll ut skjemaet så fullstendig som mulig for å motta kontaktopplysningene til din personlige kontakt. Han eller hun kontakter deg innen fire timer (MA-FR fra kl. 8.00 til kl. 17.00).
Klikk her for å motta et uforpliktende tilbud i løpet av de neste 4 timene.

LKW WALTER - din spedisjon for lastebiltransporter Armenia > her finner du mer informasjon:

LKW WALTER transportpartner LKW WALTER transportpartner

Hvordan velger LKW WALTER ut transportpartnerne?

Hver ny transportpartner går gjennom en krevende utvalgsprosess med strenger kriterier. At kriteriene oppfylles kontrolleres regelmessig så lenge samarbeidet varer. Vi tilbyr partnerne våre jevnlig mulighet for videreutdanning.
Kart over Øst-Europa Kart over Øst-Europa

Hvor mye erfaring har LKW WALTER med Øst-Europa?

Velg LKW WALTER og stol på Europas ledende leverandør av fullbiltransporter. Vi har over 60 års erfaring med logistikk i Øst-Europa og behersker språkene der. Begge deler er en fordel for deg i alle delene av transportoppdraget - fra bestilling til lossing.
LKW WALTER blokktog i Lorch (DE) LKW WALTER blokktog i Lorch (DE)

Hvor mye erfaring har LKW WALTER med kombinert trafikk?

LKW WALTER harsiden begynnelsen av 1980-årene arbeidet med innovative alternativer til den tradisjonelle veitransporten. Utbyggingen av det intermodale nettverket har gjort oss til en av de største aktørene innen europeisk kombinert trafikk.
Businessmøte hos LKW WALTER Businessmøte hos LKW WALTER

Hvor fleksibelt kan LKW WALTER reagere?

Kommunikasjonsveiene hos LKW WALTER er korte. Alle beslutninger fattes raskt og tilpasset situasjonen. Hos LKW WALTER sitter key account managers, salgsledelsen og transportledelsen under samme tak. Og vi er i daglig kontakt med kundene våre, sjåførene og med laste- og lossestedene.

Flere spørsmål?
Armenia-spesialistene våre står gjerne til rådighet:

Har du spørsmål, ønsker du nærmere informasjon eller har du spesielle krav? Fyll ut kontaktformularet, så mottar du straks kontaktopplysningene til din personlige kontaktperson.
Armenia-spesialistene våre informerer deg gjerne!
Her finner du flere spørsmål/svar angående spedisjon:
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta