Med topp moderne utstyr laster og losser vi godset ditt i Kasakstan, Usbekistan eller i Turkmenistan, Tadsjikistan og Kirgistan.

Spedisjonen LKW WALTER - din Europa-transportør - organiserer dine lastebiltransporter (komplettlast) fra hele Sentral-Asia og til alle europeiske land, og vice versa. Vi vil overbevise deg med effektivitet og gunstige fraktrater. Moderne telematikk-systemer garanterer dessuten full kontroll på transporten.
Kart over Sentral-Asia Kart over Sentral-Asia

Fordelene LKW WALTER gir deg

  • Konkurransedyktige fraktrater på grunn av optimal transportlogistikk
  • Topp moderne telematikksystemer muliggjør nøyaktig transportkontroll
  • Vi snakker også alle språkene til dine forretningsforbindelser

De 10 beste rutene våre på det sentralasiatiske markedet

De viktigste Sentral-Asia-rutene (import/eksport) for fullbiltransporter (FTL) er:
Sveits, Slovakia, Belgia, Italia, Tyskland, Spania, Ungarn, Østerrike, Nederland, Hellas.
LKW WALTER organiserer også daglige avganger til alle andre europeiske land!

Få et tilbud på Sentral-Asia-transporter!

Be om et uforpliktende tilbud på lastebiltransporter til eller fra Sentral-Asia allerede i dag. Fyll ut skjemaet så fullstendig som mulig for å motta kontaktopplysningene til din personlige kontakt. Han eller hun kontakter deg innen fire timer (MA-FR fra kl. 8.00 til kl. 17.00).
Klikk her for å motta et uforpliktende tilbud i løpet av de neste 4 timene.

LKW WALTER - din spedisjon for lastebiltransporter Sentral-Asia > her finner du mer informasjon:

Lastebiltransport Lastebiltransport

Hva er LKW WALTERs sterke sider?

Med LKW WALTER har du en partner for alle europeiske fullbiltransporter som gir deg høy kvalitet, sikkerhet og miljøhensyn. Du drar nytte av innovative transportløsninger i kombinert trafikk og får personlig og kompetent rådgivning på alle europeiske språk.
Transportmanager i diskusjon med teamet Transportmanager i diskusjon med teamet

Har LKW WALTER en prisliste?

Hver transport er individuell og stiller egne krav (til utstyr, tidsramme, mengde, laste-/lossetider osv.) og transportkostnadene kan endres raskt avhengig av markedssituasjonen. Derfor arbeider vi uten en fast prisliste. Transportlederne våre forsøker alltid å finne den løsningen som har best pris-/ytelsesforhold for deg.
Tollskilt Tollskilt

Hvordan organiserer LKW WALTER fortollingen?

Fortollingen løser LKW WALTER enkelt og effektivt. Vi har egne tollagenter i alle viktige havner og på de mest frekventerte grenseovergangene.
Online bestilling CONNECT Online bestilling CONNECT

Vil du avvikle transportoppdrag på nettet?

LKW WALTER gjør det enkelt! I kundeportalen vår, CONNECT, finner du et intelligent verktøy som du kan bruke til å bestille nye transportoppdrag med et museklikk eller holde oversikten over løpende oppdrag.

Flere spørsmål?
Sentral-Asia-spesialistene våre står gjerne til rådighet:

Har du spørsmål, ønsker du nærmere informasjon eller har du spesielle krav? Fyll ut kontaktformularet, så mottar du straks kontaktopplysningene til din personlige kontaktperson.
Sentral-Asia-spesialistene våre informerer deg gjerne!
Her finner du flere spørsmål/svar angående spedisjon:
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta