Vi laster og losser for deg i Nord-Afrika også. Her er Marokko og Tunisia de viktigste punktene - f.eks. Marrakech, Tunis, Sfax og Kairouan

Spedisjonen LKW WALTER - din Europa-transportør - organiserer dine lastebiltransporter (komplettlast) fra hele Nord-Afrika og til alle europeiske land, og vice versa Med Short Sea Shipping. Videre tilbyr vi maksimal sikkerhet med nøyaktige kontroller og et nettverk av sikre parkeringsplasser.
Atlasfjellene i Nord-Afrika Atlasfjellene i Nord-Afrika

Fordelene LKW WALTER gir deg

  • Bruk av trailere med kapell
  • "Dør-dør" transport uten omlastning
  • Vi påtar oss transportoppdrag på kort varsel i hele Europa
  • Topp moderne telematikksystemer muliggjør nøyaktig transportkontroll
  • Et nettverk at trygge parkeringsplasser i Marokko / Tunis og hele Europa

De 10 beste rutene våre på det nord-afrikanske markedet

De viktigste Nord-Afrika-rutene (import/eksport) for fullbiltransporter (FTL) er:
Italia, Spania, Tyskland, Ungarn, Belgia, Portugal, Østerrike, Nederland, Romania, Storbritannia.
LKW WALTER organiserer også daglige avganger til alle andre europeiske land!

Få et tilbud på Nord-Afrika-transporter!

Be om et uforpliktende tilbud på lastebiltransporter til eller fra Nord-Afrika allerede i dag. Fyll ut skjemaet så fullstendig som mulig for å motta kontaktopplysningene til din personlige kontakt. Han eller hun kontakter deg innen fire timer (MA-FR fra kl. 8.00 til kl. 17.00).
Klikk her for å motta et uforpliktende tilbud i løpet av de neste 4 timene.

LKW WALTER - din spedisjon for lastebiltransporter Nord-Afrika > her finner du mer informasjon:

Medarbeiderne våre snakker over 35 språk Medarbeiderne våre snakker over 35 språk

Hvilke språk snakker man hos LKW WALTER?

LKW WALTER har medarbeidere fra over 40 nasjoner som forstår dine ønsker om gunstige fraktkostnader, rask ekspedisjon og optimale ledetider på mer enn 35 språk. Selvfølgelig snakker vi også de språkene som er relevante ved komplette lastebiltransporter til markedene i Midtøsten, Nord-Afrika, Sentral-Asia og Russland.
Utskipning til Nord-Afrika Utskipning til Nord-Afrika

Til Nord-Afrika som kombinert trafikk?

Både Marokko og Tunisia inngår i LKW WALTERs omfattende kombinert trafikk-nettverk. Vi transporterer varene dine fra alle økonomiske hotspots i Europa til havner i Spania eller Italia. Derfra går transporten videre med skip til Marokko og Tunisia. Stikkordet er Short Sea Shipping. Dine fordeler: Du unngår kø og kjøreforbud, får enkelt større lastekapasitet, moderne utstyr, GPS-sporing og mye mer.
Tollskilt Tollskilt

Hvordan organiserer LKW WALTER fortollingen?

Fortollingen løser LKW WALTER enkelt og effektivt. Vi har egne tollagenter i alle viktige havner og på de mest frekventerte grenseovergangene.
Semitrailer med åpen sidepresenning Semitrailer med åpen sidepresenning

Hva gjør LKW WALTER med tanke på sikkerhet?

Sikkerhet er et stort og viktig tema hos LKW WALTER. En rekke tiltak bidrar til å beskytte mennesker og last på beste måte under transporten. For eksempel har vi, i samsvar med internasjonale retningslinjer, utviklet og implementert et opplæringsprogram og en håndbok for sjåfører og transportpartnere.

Flere spørsmål?
Nord-Afrika-spesialistene våre står gjerne til rådighet:

Har du spørsmål, ønsker du nærmere informasjon eller har du spesielle krav? Fyll ut kontaktformularet, så mottar du straks kontaktopplysningene til din personlige kontaktperson.
Nord-Afrika-spesialistene våre informerer deg gjerne!
Her finner du flere spørsmål/svar angående spedisjon:
Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Til hvilke(t) land vil du fortrinnsvis kjøre?


^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta