Med moderne utstyr i kombinert trafikk jernbane/vei laster og losser vi godset ditt overalt i Folkerepublikken Kina. Like gjerne i Lanzhou, Zhengzhou, Chengdu og Shenzen som i Souzhou, Peking eller et annet sted i landet.

Spedisjon LKW WALTER - din Europatransportør - organiserer lastebiltransportene dine (fullbiltransporter) i Folkerepublikken Kina og fra overalt i Kina til og fra alle land i Europa og Russland, Sentralasia og Midtøsten. Jernbanetransporten følger den nye silkeveien med 40 fots containere. Vi garanterer optimale transittider til konkurransedyktige priser.

Den forbudte by Den forbudte by

Fordelene LKW WALTER gir deg

  • Korte transittider på den nye silkeveien
  • Transportkontroll ved GPS-overvåkning
  • Vi tar oppdrag på kort varsel
  • "Dør-dør" transport uten omlastning
  • ÉN partner for hele Kina

Våre top-10 ruter på det kinesiske markedet

De viktigste Kina-rutene (import/eksport) for fullbiltransporter (FTL) er:
Russland, Østerrike, Slovakia, Tyskland, Nederland, Belgia, Frankrike, Polen, Tsjekkia, Spania
LKW WALTER organiserer også daglige avganger til alle andre europeiske land!

Her kan du få et tilbud på Kina-transporter!

Be om et uforpliktende tilbud på jernbanetransporter til eller fra Kina allerede i dag. Fyll ut formularet for å motta kontaktopplysningene til din personlige kontaktperson, som du hører fra innen åtte timer (MA-FR fra kl. 8:00 til kl. 17:00)
Klikk her hvis du er interessert i å motta et uforpliktende tilbud innen 8 timer.

LKW WALTER - din spedisjon for containertransport på jernbane til Kina > Her finner du flere opplysninger:

Semitrailer med åpen sidepresenning Semitrailer med åpen sidepresenning

Hva gjør LKW WALTER med tanke på sikkerhet?

Sikkerhet er et stort og viktig tema hos LKW WALTER. En rekke tiltak bidrar til å beskytte mennesker og last på beste måte under transporten. For eksempel har vi, i samsvar med internasjonale retningslinjer, utviklet og implementert et opplæringsprogram og en håndbok for sjåfører og transportpartnere. Plasseringen av 40 fots-containere på plattformer gir dessuten sikker forsendelse i kombinert trafikk.
Businessmøte hos LKW WALTER Businessmøte hos LKW WALTER

Hvor fleksibelt kan LKW WALTER reagere?

Kommunikasjonsveiene hos LKW WALTER er korte. Alle beslutninger fattes raskt og tilpasset situasjonen. Hos LKW WALTER sitter key account managers, salgsledelsen og transportledelsen under samme tak. Og vi er i daglig kontakt med kundene våre, sjåførene og med laste- og lossestedene.
Lastebiltransport Lastebiltransport

Hva er LKW WALTERs sterke sider?

Med LKW WALTER har du en partner for alle europeiske fullbiltransporter som gir deg høy kvalitet, sikkerhet og miljøhensyn. Du drar nytte av innovative transportløsninger i kombinert trafikk og får personlig og kompetent rådgivning på alle europeiske språk.
Kranbar semitrailer under lasting med portalkran i Lübeck Kranbar semitrailer under lasting med portalkran i Lübeck

På hvilke ruter agerer LKW WALTER intermodalt?

LKW WALTER tilbyr intermodale transportløsninger fra Kina til Østerrike, Russland, Slovakia, Spania, Benelux - og tilbake. Dine fordeler: Garantert / større lastekapasitet på en enklere måte, omgåelse av trafikkrestriksjoner, transportkontroll med GPS-sporing, enkel og sikker lasting med moderne utstyr, stor fleksibilitet og mye mer

Flere spørsmål?
Kina-spesialistene våre står gjerne til rådighet:

Har du spørsmål, ønsker du nærmere informasjon eller har du spesielle krav? Fyll ut kontaktformularet, så mottar du straks kontaktopplysningene til din personlige kontaktperson.
Kina-spesialistene våre informerer deg gjerne!
Her finner du flere spørsmål/svar angående spedisjon:
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta