Vi avvikler transportene med erfaring og kjennskap til hele denne regionen. Enten det er Armenia, Aserbajdsjan eller Georgia.

Spedisjonen LKW WALTER - din Europa-transportør - organiserer dine lastebiltransporter (komplettlast) fra hele Kaukasus og til alle europeiske land, og vice versa. Vi er en ideell partner, uansett land, og vi snakker alle vest- og øst-europeiske språk. Vi gir deg gjerne et skreddersydd tilbud.
Kaukasus (Mtskheta, Georgia) Kaukasus (Mtskheta, Georgia)

Fordelene LKW WALTER gir deg

  • EN samarbeidspartner for ALLE europeiske land
  • Personlig oppfølging på ditt morsmål
  • Konkurransedyktige fraktpriser ved optimal utnyttelse

De 10 beste rutene våre på transportmarkedet i Kaukasus

De viktigste Kaukasus-rutene (import/eksport) for fullbiltransporter (FTL) er
Italia, Storbritannia, Tyskland, Nederland, Romania, Tyrkia, Polen, Spania, Slovakia, Østerrike.
LKW WALTER organiserer også daglige avganger til alle andre europeiske land!

Få et tilbud på Kaukasus-transporter!

Be om et uforpliktende tilbud på lastebiltransporter til eller fra Kaukasus allerede i dag. Fyll ut skjemaet så fullstendig som mulig for å motta kontaktopplysningene til din personlige kontakt. Han eller hun kontakter deg innen fire timer (MA-FR fra kl. 8.00 til kl. 17.00).
Klikk her for å motta et uforpliktende tilbud i løpet av de neste 4 timene.

LKW WALTER - din spedisjon for lastebiltransporter Kaukasus > her finner du mer informasjon:

Teamdiskusjon Teamdiskusjon

Hvor høye er transportkostnadene?

Det gode pris-/ytelsesforholdet er en av de viktigste årsakene til at LKW WALTER er det ledende foretaket innen europeisk fullbiltransport. Bruk av rundturer, intelligent koordinering og moderne planleggings-programvare gjør at vi kan minimere tomkilometere og maksimere utnyttelsesgraden.
Tollskilt Tollskilt

Hvordan organiserer LKW WALTER fortollingen?

Fortollingen løser LKW WALTER enkelt og effektivt. Vi har egne tollagenter i alle viktige havner og på de mest frekventerte grenseovergangene.
Medarbeiderne vår kommer fra flere enn 40 land Medarbeiderne vår kommer fra flere enn 40 land

Hvordan kommuniserer LKW WALTER med forretningspartnerne?

LKW WALTER legger stor vekt på kompetent og omfattende kundestøtte. Vi kommuniserer med deg og forretningspartnerne dine på det lokale språket. Med medarbeidere fra over 40 land er vi klare til innsats på alle relevante språk.
Lasting av pallegods Lasting av pallegods

Hva transporterer LKW WALTER?

LKW WALTERs kjernevirksomhet er organisering av fullbiltransporter, på vei og i kombinert trafikk. Tyngdepunktet ligger på ikke-farlig, pakket gods fra bransjene forbruksvarer, tre og papir, kjemi, metall, automobil og elektronikk

Flere spørsmål?
Kaukasus-spesialistene våre står gjerne til rådighet:

Har du spørsmål, ønsker du nærmere informasjon eller har du spesielle krav? Fyll ut kontaktformularet, så mottar du straks kontaktopplysningene til din personlige kontaktperson.
Kaukasus-spesialistene informerer deg gjerne!
Her finner du flere spørsmål/svar angående spedisjon:
Ofte stilte spørsmål (FAQ)
^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta