Internet of Things, Big Data og Artificial Intelligence - den digitale tidsalderen åpner uanede muligheter. Forandringene går raskere. Ting knyttes sammen på en ny måte. Og det påvirker hvordan vi kommuniserer med kunder og partnere.

Digital transportovervåkning

Filmstreifen play
True
http://www.lkw-walter.no/-/m/images/lkw/kunden/digital/filmstreifen.gif
LKW WALTER arbeider intensivt med å bruke digitaliseringen til optimalisering av prosedyrer. Vi forenkler og automatiserer transporter med nye teknologier og konsepter. Målet er å integrere alle deltakere og prosesser som inngår i leveringskjeden, øke transparens og datakvalitet og å øke kapasiteten på datastrømmene.

7 gode grunner for LKW WALTER

La deg overbevise av fordelene! Klikk her for å motta et uforpliktende tilbud.

Noen av fordelene digitaliseringen gir deg

Kunnskapsforsprang med transportovervåkning Kunnskapsforsprang med transportovervåkning

Kunnskapsforsprang med transportovervåkning

Kjøretøyene våre er utstyrt med den modernste teknikken. Vi overvåker dem helautomatisk. Systemene beregner løpende forventet ankomsttid fra lasten din (ETA) og tar hensyn til sjåførens restkjøretid og aktuell trafikksituasjon. På den måten vet vi alltid, hvor lasten din befinner seg og når Lastebilen kommer fram til laste- eller lossestedet. Ved uforutsatte avvik informeres transportmanageren vår umiddelbart og kan vurdere alternative løsninger.


Behold oversikten over transportene dine! Naturligvis har du også mulighet til å følge transporten og ETA i sanntid. I kundeportalen CONNECT får du all informasjonen du trenger - fra avtalen inngås til bilen losses. Det gir deg kunnskap du kan bruke til å optimalisere prosessene dine.


DINE FORDELER

 • Informasjon i sanntid
 • Bedre utnyttelse av lasterampene
 • Unngå stillstand
 • Bedre kundeservice
 • Automatisering av prosessene dine
Skreddersydd gjennomføring av transport Skreddersydd gjennomføring av transport

Skreddersydd gjennomføring av transport

LKW WALTER tilbyr individuelt tilpassede transportløsninger. Det krever at medarbeiderne våre hele tiden er oppdatert på hvilke spesielle krav du stiller. Til dette lagrer vi relevante kundeopplysninger i én sentral kunnskapsdatabase.


Videre bruker vi vår „Business-Rule-Configurator“ for å kunne ta med arbeidssteg som er spesielle for din bedrift når vi planelgger. Det gjør at vi kan administrere virksomheten din og definiere både individuelle og automatiserte overvåkningsprosesser. Hele transportprosessen overvåkes til minste detalj så planlegging og gjennomføring blir mer effektiv.


DINE FORDELER

Individuellle hensyn under planlegging og gjennomføring:
 • Åpningstider
 • Aviseringer
 • Lastsikingsutstyr og mye mer
Godt informerte sjåfører med LOADS TODAY -appen Godt informerte sjåfører med LOADS TODAY -appen

Godt informerte sjåfører med LOADS TODAY -appen

En god sjåfør er en grunnleggende forutsetning for en vellykket transport. LOADS TODAY-appen er svært viktig i den sammenheng. Den gjør innlæringsfasen for nye sjåfører kortere og gir dem viktig informasjon om dine spesielle behov.


Med "virtuelle checkpoints" fokuserer vi på deres individuelle fabrikkforskrifter. Hvis sjåføren kommer inn i et av kontrollpunktene vi har opprettet, mottar han forskriftene som gjelder for laste- eller lossepunktet hos dere på LOADS TODAY-appen. På den måten har han riktige opplysninger til riktig tid.


Dessuten formidler app-basert E-Learning faginformasjon til sjåførene på en enkel måte. For eksempel om personlig verneutstyr eller tiltak for å bedre lastsikringen.


DINE FORDELER

 • Avkortet innlæringsfase for sjåfører
 • Optimal service ved gjennomføring av transport
 • Forståelig e-learning med bilder og videoer
Dine varer i sikre hender Dine varer i sikre hender

Dine varer i sikre hender

LKW WALTER garanterer best mulig transportsikkerhet med forskjellige tiltak. For eksempel arbeider kun godkjente sjåfører for oss, og vi velger alltid den transportruten som er raskest og sikrest med tanke på den planlagte leveringen.


Når varene dine er på veien, overvåker vi transporten med moderne telematikk-systemer hele døgnet. Når de tar pauser, er sjåførene våre pålagt å velge overvåkede og sikre parkeringsplasser. Du informeres automatisk om at kjøretøyet har kommet til laste- eller lossestedet med individuelt innstilt "geofencing".


DINE FORDELER

 • Økt transportsikkerhet
 • Bruk av kontrollerte parkeringsplasser
 • Unngå „No-Go“ soner (f.eks. tyveriutsatte steder)
Fleksibel kapasitet for varierende godsvolum Fleksibel kapasitet for varierende godsvolum

Fleksibel kapasitet for varierende godsvolum

Fordi vi samarbeider med svært mange, godkjente transportpartnere, er vi i stand til å reagere raskt på sesong- og konjunktursvingninger.


Fraktkapasiteten i foretaket identifiserer vi med et tastetrykk og kan fortelle deg hvilke lastebiler som er ledige i nærheten. På den måten unngår vi tidkrevende leting etter passende lasterom.


Transportmanagerne våre er nøye med å unngå tomkjøring og å samle tilgjengelig kapasitet for å kunne reagere fleksibelt på behovene du har. Dessuten planlegger vi bærekraftig for at det også i tider med høy fluktuasjon skal finnes tilstrekkelig fraktkapasitet for deg.


DINE FORDELER

 • Ekstra kapasitet
  - i hele Europa
  - på vei og i kombinert trafikk
 • Utelukkende godkjente transportpartnere
CONNECT - Alle oppdragene med ett klikk CONNECT - Alle oppdragene med ett klikk

CONNECT - Alle oppdragene med ett klikk

Du kan avvikle transportoppdragene dine raskt og enkelt på kundeportalen CONNECT. Du legger inn oppdraget ditt online, får informasjon om lastebilen og kan kalle opp fraktdoumentene direkte.


Dessuten kan du bruke CONNECT til å følge transporten din i sanntid. Fra avtalen inngås til bilen losses får du informasjon om forventet ankomsttid (ETA) for lasten - og hvilke transportpunkter som allerede er tilbakelagt. Ved utforutsette hendelser, som f.eks. en kø, er du hele tiden informert.


CONNECT finnes på 27 språk og arbeider tett sammen med LOADS TODAY-appen. Sjåføren bekrefter tilbakelagte transportpunkter, som f.eks. en lasting, og lagrer dem i appen. Denne informasjonen får du også automatisk i kundeportalen. På den måten har du alltid oversikt over oppdragene dine.


DINE FORDELER

 • Tilgjengelig hele døgnet (24/7)
 • Oppdragsoversikt med aktuell transportstatus
 • Fraktdokumenter for nedlasting

Kundeportalen CONNECT

Konnektivitet Konnektivitet

Konnektivitet

LKW WALTER bruker moderne teknologi for å gjøre samarbeidet med deg enda mer effektivt. Transportprosessene optimaliseres løpende og de automatiseres hvis det er mulig og logisk. Det gir oss alle mange fordeler. For eksempel mindre administrasjon av standard prosesser.


Optimalisering av transportprosesser betyr tilpasning til IT-strukturer. Vårt standardiserte API-grensesnitt (Application Programming Interface) gir deg mulighet til å automatisere dine egne prosesser og bidrar til sikker og rask datautveksling.


Viktig: Vi kan behandle de aller fleste formater! For eksempel elektronisk datautveksling. På forespørsel kan det også brukes individuelle IT-løsninger.


DINE FORDELER

 • Overføring av dataene deres - med 100 % datakvalitet
 • Automatiske status- og posisjonsmeldinger
 • Sikker teknisk og operativ gjennomføring

Electronic Data Interchange (EDI)

Digitaliseringen gir nye potensialer og muligheter. LKW WALTER utnytter dem med intelligente løsninger som forenkler prosessene, atuomatiserer og øker transportkvaliteten. Eller sagt på en annen måte: LKW WALTER utformer morgendagens transport allerede i dag.

Har du spørsmål om digitaliseringen?

Trenger du mer detaljert informasjon eller har spesielle behov? Fyll ut kontaktskjemaet og få kontaktopplysningene til din personlige kontaktperson!

Videre informasjoner:

^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta