LKW WALTER ble grunnlagt i 1924, som en liten familiebedrift. I dag er foretaket, som hører med blant de 100 største foretakene i Østerrike, en av markedslederne innen europeisk fullasttransport. WALTER GROUP er et solid, finanssterkt og rent østerriksk privatkonsern. Vi står for bærekraft og stabilitet. Dette gjelder også for din utdanning, som vi betrakter som en viktig investering i fremtiden til foretaket vårt.

  • Vi er interessert i langsiktige medarbeidere
  • Vi coacher og veileder deg i din utvikling og din karriere
  • Vi fremmer din faglige og sosiale kompetanse.
  • Vi tilbyr deg en utfordrende og kommunikasjonsvennlig arbeidsplass.
  • Omfattende beslutningskompetanse gir mulighet for en rask personlig karriere for prestasjonssterke medarbeidere av begge kjønn.
  • Lederposisjoner fylles utelukkende fra egne rekker!

 

WALTER GROUP vokser kontinuerlig og bærekraftig. Voks sammen med oss!!

 

LKW WALTER - 1924
1924
LKW WALTER - 1983
1983
LKW WALTER - 2014
2014
Som arbeidsgiver er mitt bidrag til vedvarende økonomisk suksess for LKW WALTER å rekruttere de beste talentene fra hele Europa til vårt firma. Vi begynte som en liten familiebedrift – i dag er vi en stor familie hvis oppgave er å yte et vedvarende bidrag til økonomisk velstand og sosialt samhold overfor samfunnet, i samsvar med vår natur og vårt miljø.

Utdrag fra talen til vår firmagrunnlegger med hans 85-årsdag

Videre informasjoner:

^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta