Arbeidsoppgave med fremtidsutsikter ...

Den globale varehandelen vokser fra år til år. Moderne kommunikasjonsteknologi gjør det stadig enklere å etablere globale forretningsforbindelser.

 

En rask pålitelig varehandel krever optimale og fleksible transportløsninger. Dette innebærer for det første mange ulike yrkesmessige utfordringer, for det andre gode og trygge fremtidsperspektiver.

 

LKW WALTER påvirkes relativt lite av konjunktursvingninger. Det skyldes vår spesialisering innen transportvirksomhet, at kundene våre hører hjemme i mange ulike bransjer og naturligvis også av vår kundestruktur, som består av både små og mellomstore bedrifter og internasjonale konserner.

 

Dette setter selskapet i stand til å sørge for sikkerhet og langsiktig suksess.

Lasting av semitrailere i terminalen i Rostock
Lasting av semitrailere i terminalen i Rostock
Transportmanager
Transportmanager
Veitransport Truck & Trailer
Veitransport Truck & Trailer

Innovasjon gjennom pionerarbeid i kombitransport

Et stadig økende transportvolum krever innovative transportløsninger som en motpol til klimaendringer og store svingninger innen drivstoffpriser. Helt siden 1984 har LKW WALTER vært en pioner innen utviklingen av kombinert trafikk på skinner/veier og i Short Sea Shipping.

Forenklet fremstilling av LKW WALTERs nettverk i Europa innen kombinert trafikk Forbindelser i kombinert trafikk

Med mer enn 300 transporter på mer enn 200 Short Sea- og togruter forbinder LKW WALTER i kombinert trafikk alle Europas viktige økonomiske sentre.

 

Som en av de største aktørene i den europeiske kombitransporten, leverer LKW WALTER et miljøvennlig transportalternativ med et betydelig bidrag til å redusere CO2-utslipp.


Videre informasjoner:

^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta