Dyktige coacher følger deg under din utdanning. Dyktige coacher følger deg under din utdanning.
Den beste utdanningen og opplæringen, kontinuerlig læring og videreutdanning er grunnleggende elementer i vår foretakskultur. Meget godt utdannede og opplærte medarbeidere med høy sosial kompetanse er helt avgjørende for foretakets suksess.

WALTER ACADEMY – „hjertebarnet“ til foretaket vårt – er et opplærings- og videreutdanningssenter der utvalgte kurs, seminarer, konferanser og spesielle arrangementer finner sted. Akademiet vårt er både møtested, et sentrum for dialog og en tankesmie for nye ideer.

WALTER ACADEMY holder til i det opprinnelige huset til familien som grunnla foretaket, og utgjør ikke bare en ideell ramme for kunnskapsformidling, men er fremfor alt et sted der vi kan videreformidle våre grunnverdier og foretakets filosofi til fremtidige medarbeidergenerasjoner. WALTER ACADEMY er en enestående mulighet til å bli kjent med WALTER GROUP sin verden.
„Når det gjelder ledelse, går alt ut på å være et positivt verdimessig forbilde og en god lærer."
(Sitat fra grunnleggeren av bedriften)
Suksess begynner med den riktige utdannelsen!
Suksess begynner med den riktige utdannelsen!
WALTER ACADEMY - Spisesal
WALTER ACADEMY - Spisesal
WALTER ACADEMY - Opplæringsrom
WALTER ACADEMY - Opplæringsrom

Videre informasjoner:

^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta