Action og dynamikk

Transportmanager Transportmanager

Fra bestilling til lossing av varene - våre erfarne Transport Mangers kontrollerer hvert eneste transportoppdrag og sørger slik for en problemløs gjennomføring.

 

Din oppgave som Transport Manager er å være et koblingspunkt mellom kunder og transportpartnere i hele Europa. Du står i direkte kontakt med sjåførene og overvåker transporten nøye. All informasjon samles hos deg. Det betyr at arbeidsdagen din er preget av intensiv kommunikasjon. Vi ser teamarbeid som nøkkelen til suksess.

 

I små team arbeider du med egenansvar, som en "entrepreneur" i foretaket (ProfitCenter). Du planlegger dine finansielle mål og får økonomisk ansvar.

 

Dine oppgaver:

  • Du fungerer som kontaktsenter mellom kunder fra handel og industri og våre transportpartnere
  • Du organiserer og styrer internasjonale transporter (veitransport og kombinert trafikk)
  • Du gjennomfører innkjøps- og salgsforhandlinger på egenhånd
  • Du er kontaktperson for kjente Global Players
  • Du reiser til våre forretningspartnere i hele Europa
  • Du analyserer og optimerer vår internasjonale vareflyt
  • Du kontrollerer selvstendig din fremgang med vårt Management-informasjonssystem
play
True
http://www.lkw-walter.no/-/m/images/lkw/bewerber/lkw-walter-transportmanager-intro.jpg

Stefanie K., Transport Managerin:
"Hver dag byr på nye utfordringer. Gjennom det nære samarbeidet med kunder og transportpartnere forbedrer man ikke bare språkkunnskapene, man blir også kjent med ulike personligheter og kulturer. Hos oss sitter ingen alene på et lite kontor, vi arbeider sammen i samspilte team. Jeg gleder meg over det gode arbeidsmiljøet vårt hver eneste dag."

 

Dieter S., Transport Manager:
"En ting jeg liker veldig godt med jobben min er at den er så avvekslende. Jeg vinner nye kunder, er ansvarlig for transportpartnere, drar på forretningsreiser og utvikler markeder. I tillegg kan jeg bruke og forbedre språkkunnskapene mine."


Videre informasjoner:

^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta