LKW WALTER - Jobb som praktikant
LKW-WALTER - Yrkesrettet praksisplass
LKW WALTER - Konsept blokktog (Company Train)

Få praktisk erfaring i utlandet!

Praktikantplass i ferien

I sommermånedene tilbyr vi engasjerte elever og studenter muligheten til å bli kjent med arbeidslivet i praksis.

 

Dette tilbudet retter seg mot elever/studenter fra høyere yrkesrettede skoler samt universiteter med vekt på økonomi, turisme og teknikk.

Yrkesrettet praksisplass

Studenter fra internasjonalt orienterte studier har muligheten til å jobbe som praktikant i noen måneder ved ett av våre to kontorer.

 

Få erfaring!

 

Hos oss må ikke praktikantene bare se på, men blir ledsaget av erfarne veiledere og deltar fullt ut i den daglige driften - fra første dag. Training on the Job er mottoet vårt!

 

Du får oppgaver og ansvarsområder som tilsvarer dine individuelle fremskritt. Slik får du mulighet til å finne ut mer om dine egne talenter og sterke sider.Daniel S., HAK Wien:
"Praksisen min hos LKW WALTER var et av høydepunktene i det siste skoleåret mitt. Jeg satte stor pris på det trivelige arbeidsklimaet, som med en gang motiverte meg til å finne ut alt om arbeidsprosessene hos LKW WALTER. Hele opplevelsen var flott, og overgikk alle mine forventninger."


Videre informasjoner:

LKW WALTER - Europa ^ - Top

På denne nettsiden bruker vi cookies for å gi deg en så god brukeropplevelse som mulig. Når du bruker nettsiden godkjenner du samtidig at vi lagrer cookies. Du finner mer informasjon under: Bruksbetingelser