Praktikantplass i ferien

I sommermånedene tilbyr vi engasjerte elever og studenter muligheten til å bli kjent med arbeidslivet i praksis.

 

Dette tilbudet retter seg mot elever/studenter fra høyere yrkesrettede skoler samt universiteter med vekt på økonomi, turisme og teknikk.

Yrkesrettet praksisplass

Samle erfaring som praktikant Samle erfaring som praktikant

Studenter fra internasjonalt orienterte studier har muligheten til å jobbe som praktikant i noen måneder ved ett av våre to kontorer.

 

Få erfaring!

 

Hos oss må ikke praktikantene bare se på, men blir ledsaget av erfarne veiledere og deltar fullt ut i den daglige driften - fra første dag. Training on the Job er mottoet vårt!

 

Du får oppgaver og ansvarsområder som tilsvarer dine individuelle fremskritt. Slik får du mulighet til å finne ut mer om dine egne talenter og sterke sider.

Daniel S., HAK Wien:
"Praksisen min hos LKW WALTER var et av høydepunktene i det siste skoleåret mitt. Jeg satte stor pris på det trivelige arbeidsklimaet, som med en gang motiverte meg til å finne ut alt om arbeidsprosessene hos LKW WALTER. Hele opplevelsen var flott, og overgikk alle mine forventninger."

Videre informasjoner:

^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta