Innsats blir belønnet!

Entreprenøriell orientering er en vesentlig del av vår filosofi. Vårt management-informasjonssystem skaffer deg resultater, sammenligninger og analyser med ett tastetrykk. Vi oppfordrer alle våre medarbeidere til å tenke og handle som en entreprenør. Det kommer oss alle til gode. Gjennom et attraktivt bonussystem får medarbeiderne våre del i foretakets suksess.

 

Goder

Goder er en velkommen anerkjennelse og en ytterligere motivasjon for det høye ytelsesnivået til medarbeiderne våre. Derfor tilbyr vi for eksempel...

 

Championat
vårt mesterskap, der medarbeiderne i de beste avdelingene hvert år vinner attraktive premier, 
Restaurant
vår rimelige kantine ved kontoret i Wiener Neudorf og lunsjrabatt på utvalgte restauranter for medarbeiderne ved kontoret i Kufstein. 
Inhouse Pub
en hyggelig Inhouse-Pub for ettermiddagskaffen eller avslapping etter arbeidstid 
Shuttle Service
vår praktiske Shuttle-Service mellom Wien og Wiener Neudorf, 
Barnehage
en moderne og godt utstyrt barnehage med en egen avdeling for de aller minste ved kontoret i Wiener Neudorf, 
Events
vår populære sommerfest og et julebord, idrettsturneringer, regelmessig pub-quiz, samt tallrike andre arrangementer som organiseres av og for våre engasjerte medarbeidere. 

Videre informasjoner:

^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta