Mye er allerede sagt og skrevet om storbyen Wiens helt spesielle sjarm, for denne byen, med sin historie som en bro mellom øst og vest, begeistrer mennesker fra hele verden - med god grunn. Selv om Wien i dag er en moderne, pulserende og flerkulturell metropol, har byen bevart mye av atmosfæren fra sin spennende historie. I tillegg er Wien en trygg by med høy levestandard, som gir sine innbyggere en uovertruffen livskvalitet. Kulturtilbudet er enestående. Tenk bare på den verdensberømte Nyttårskonserten, Life-ball eller Donauinsel-festen.

Wiens natteliv, fritidstilbud og shoppingmuligheter kan hevde seg internasjonalt og gjør bytilværelsen interessant og avvekslingsrik.

 


Videre informasjoner:

^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta