Klar fjelluft, rene innsjøer og rent drikkevann - Tyrol kan by på en enestående, uberørt natur og fantastisk livskvalitet. Populære fritidsområder som Zillertal eller Chiemsee ligger rett rundt hjørnet, og internasjonalt berømte utfluktsmål som Swarovskis krystallverden er prikken over i-en.

Kufstein ligger heller ikke langt fra bylivets gleder i Innsbruck og Salzburg, som begge kan by på attraktive shoppingmuligheter og kulturelle høydepunkter. Naturligvis er det også i nærheten av arbeidsplassen vår mange gode restauranter, trivelige pubber, moderne diskoteker og ekstravagante klubber som sørger for stemning og velvære.

 

Interessante storbyer er innen nær rekkevidde: Med bil tar det bare én time til München, tre timer til Zürich og fire timer til Wien eller Milano.


Videre informasjoner:

^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta