Career - utmerkelse som „Best Recruiter“ Career - utmerkelse som „Best Recruiter“

Career - utmerkelse som „Best Recruiter“

I denne studien har LKW WALTER igjen fått en topplassering. I år er vi spesielt stolte over 3. plassen i Østerrike sammenlagt og 5. plassen i hele D-A-CH-området blant de 1.520 topp arbeidsgiverne som ble testet. Det er en hyggelig bekreftelse på at vi har lykkes i vårt arbeid med å sette fokus på fremtidens potensielle medarbeidere.

 

 

Hva betyr „Best Recruiter“-Award?

 

„Best Recruiters“ er Østerrikes største rekrutteringsstudie. I denne studien vurderes årlig rekrutteringskvaliteten til mer enn 500 østerrikske foretak.

 

Resultatene beregnes på grunnlag av 106 kriterier som omfatter kvaliteten og omfanget av online-rekruttering og andre rekrutteringsaktiviteter, som for eksempel på karrieremesser, skoler eller universiteter. På grunnlag av tilbakemeldinger fra testsøkere evalueres det også hvordan HR-avdelinger behandler søkere.

Videre informasjoner:

^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta