Hvorfor LKW WALTER?

Europa under ett tak

Markedet vårt – Europa, Russland, Sentral-Asia, Midtøsten og Nord-Afrika – er en fargerik mosaikk av mentaliteter og mennesker. Og dette mangfoldet finner du også hos oss. LKW WALTER er blant de mest kulturelt mangfoldige selskapene i Europa. Hos oss jobber du i flerkulturelle team med kollegaer fra mer enn 40 land.
Din karriere med LKW WALTER play
True
http://www.lkw-walter.no/-/m/images/lkw/allgemein/lkw-walter-intro-personal.jpg

Identifikasjon, teamarbeid og egenansvar

I sin økonomiske atferd søker mennesket i første rekke etter en mening og en oppgave - det tar vår foretaksfilosofi hensyn til. Vårt bedriftsmiljø preges av mennesker som identifiserer seg med arbeidet sitt og ønsker å skape noe i yrkeslivet sitt. Medarbeiderne våre arbeider med egenansvar i små team. Du planlegger dine finansielle mål og får økonomisk ansvar.

 

Våre kontorlandskap skaper de perfekte rammene rundt dette. Deres fleksible, variable romstørrelser fremmer en dynamisk arbeidsprosess, effektivt teamarbeid og, gjennom det avdelingsovergripende samarbeidet, også vekst i de ulike virksomhetsområdene.

 

I tillegg preges WALTER GROUP av en kooperativ lederstil. Ledere og team kommuniserer på samme nivå. Bak en suksess står alltid hele teamet.

Sport og arrangementer

Arbeid krever også avkobling. Vi fremmer sportsaktiviteter som beachvolleyball, tennis, alpint og har både et fotball- og et ishockeylag. Sport kan være konkurransepreget, men skal også være morsomt. Derfor arrangerer vi firmaturneringer og vennskapsspill mot andre foretak. Vi stiller med lag både i dameløpet i Innsbruck og Business Run i Wien.

 

Hos oss er det lett for nye medarbeidere å bli kjent med kollegaene: Vi arrangerer populære julebord og sommerfester, avdelingstreff på foretakets egen pub og utendørsarrangementer som styrker det sosiale samholdet blant de ansatte.

Familie og bærekraft

Helt fra foretakets grunnleggelse har en ansvarsfull behandling av medarbeidere, kunder og forretningspartnere preget utviklingen vår, og ansvar og respekt er viktige hjørnesteiner i foretakskulturen vår.

 

Vi er et familieforetak som legger stor vekt på en bærekraftig virksomhet. Derfor leder vi foretaket vårt slik at det er fremgangsrikt både i dag og på lang sikt. LKW WALTER legger vekt på vekst og langsiktighet, samtidig som det tas hensyn til økonomiske, økologiske og sosiale mål.

 

WALTER GROUP vokser kontinuerlig og bærekraftig. Voks sammen med oss!


Videre informasjoner:

^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta