Kooperativ lederstil og høy grad av egenansvar

Vi er overbevist om at mennesket i sin økonomiske atferd søker en mening og oppgaver der han eller hun kan utfolde hele sitt potensial.

Den berømte østerrikske nevrologen og psykiateren Viktor E. Frankl uttrykte det slik:

"Det er ikke selve yrket, men vi selv, som avgjør om det personlige og spesifikke, det unike med vår eksistens, får komme til uttrykk i arbeidet og gi livet mening eller ikke."

(WALTER GROUP har støttet Viktor Frankl Zentrum i Wien siden det ble grunnlagt i 2004. Det har som formål å spre Viktor Frankls tanker og lære.)

 

Vår bedriftsfilosofi er basert på en kooperativ lederstil og grunnleggende tillit til medarbeiderne våre. De opptrer til et visst punkt som entreprenører med høy grad av eget ansvar.

 

Denne grunnholdningen kommer til uttrykk i oppfatningen av foretaket vårt som en stor familie, og det langsiktige forholdet til medarbeiderne våre er derfor meget viktig for oss. Vi ser sosialt ansvar som et vesentlig element av en bærekraftig foretakssuksess.

 

Kulturelt mangfold og sosialt engasjement

WALTER GROUP har som mål å tiltrekke seg de beste talentene fra hele Europa til selskapet. Vi setter pris på deres kulturelle mangfold og fremmer mange sosiale aktiviteter. Vi er tilhengere av en sunn livsstil og støtter våre medarbeideres sports- og treningsaktiviteter.

 

I tillegg kan WALTER GROUP tilby alle sine medarbeidere og forretningspartnere den sikkerheten et veldrevet, finanssterkt privatforetak gir.

 

Vi leverer tjenester av høy kvalitet til kundene våre, i harmoni med natur og miljø og ønsker slik også å gi et bærekraftig bidrag til økonomisk velstand og sosialt samhold.


Videre informasjoner:

^ - Top

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta